Τετάρτη 11 Απριλίου 2012

Όλοι για το καλό της ομάδας!!


Όλοι για το καλό της ομάδας
Την εμπιστοσύνη τους στον πρόεδρο και στα μέλη της ΔΕ της ΠΑΕ ΟΦΗ εξέφρασαν την Τρίτη όλοι οι πρώην πρόεδροι της ΠΑΕ στη συνάντηση που έγινε σε ξενοδοχείο του Ηρακλείου, όπου και πάρθηκαν ομόφωνες αποφάσεις για το καλό του συλλόγου. Δικαιολογημένοι απόντες ήταν οι Γιάννης Κουράκης και Γιάννης Παπαματθαιάκης.

Η πρωτοβουλία της συγκεκριμένης συνάντησης ανήκε στον νυν πρόεδρο της ΔΕ, τον Χρήστο Μιχαλόπουλο και έγινε στο ξενοδοχείο «Αστόρια Carpis». Όλοι οι παριστάμενοι συμφώνησαν στον σχεδιασμό ενός πλάνου που θα βοηθήσει την ΠΑΕ να ξεπεράσει τις δυσκολίες που καλείται να αντιμετωπίσει αυτή την εποχή και να αποκτήσει ισχυρές οικονομικές βάσεις για το άμεσο μέλλον.

Στην πρόσκληση ανταποκρίθηκαν σχεδόν όλοι οι πρόεδροι του ΟΦΗ.

Παρόντες ήταν οι κ.κ. Νίκος Δουλουφάκης, Βασίλης Ξημέρης, Παντελής Μυριοκεφαλιτάκης, Κώστας Καζανάκης, Φανούρης Βατσινάς, Νίκος Μαχλάς.

Δεν παρέστησαν, γιατί είχαν προγραμματισμένες υποχρεώσεις, ο Γιάννης Παματθαιάκης και ο Γιάννης Κουράκης.
Από τη ΔΕ, παρόντες ήταν οι κ.κ. Χρήστος Μιχαλόπουλος, Μανόλης Κουμαντάκης, Βαγγέλης Αποστολάκης, ενώ πριν από το τέλος της σύσκεψης παρέστη και ο Σήφης Κορωνάκης. Η συζήτηση έγινε σε άριστο κλίμα, ενώ δόθηκαν αμοιβαίες εξηγήσεις για διάφορα θέματα.

Όσοι συμμετείχαν στη σύσκεψη έδειξαν έμπρακτα την αγάπη τους για τον σύλλογο και συμφώνησαν ομόφωνα στον καταρτισμό πλάνου που θα βοηθήσει την ομάδα να ξεπεράσει τις δυσκολίες που έχει, να εξυγιανθεί και να αποκτήσει ισχυρές βάσεις.

Οι πρόεδροι του ΟΦΗ εξέφρασαν την εμπιστοσύνη τους στον κ. Μιχαλόπουλο και όλα τα μέλη της Διοικούσας Επιτροπής.

Ο τελευταίος, μετά το πέρας της συνάντησης, τόνισε πως: «Είναι απόλυτα δικαιολογημένοι οι κ.κ. Παπαματθαιάκης, Κουράκης που απουσίαζαν. Είμαι ιδιαίτερα ικανοποιημένος που όλοι οι πρόεδροι της ΠΑΕ ΟΦΗ παρέστησαν στη συνάντηση. Έδειξαν έμπρακτα τη μεγάλη τους αγάπη στον ΟΦΗ και τη βούλησή τους η ΠΑΕ να βγει από την κρίση που βρίσκεται σήμερα και να αποκτήσει ισχυρές βάσεις για το άμεσο μέλλον. Αποφασίσαμε στην τωρινή περίοδο να μη δημοσιοποιηθεί το πλάνο που συμφωνήσαμε να ακολουθηθεί για να ξεπεράσει η ομάδα μας τις δυσκολίες που βρίσκεται σήμερα».


πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: