Τετάρτη 11 Απριλίου 2012

«Δεν παραδίνεται η Σίτι»


«Δεν παραδίνεται η Σίτι»
Δε θα εγκαταλείψουν την προσπάθεια για την κατάκτηση του πρωταθλήματος και θα περιμένουν τυχόν «γκέλα» της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ οι παίκτες της συμπολίτισσας Σίτι σύμφωνα με δηλώσεις του Τζολέον Λέσκοτ.

Οι «πολίτες» βρίσκονται οχτώ βαθμούς πίσω από τη Γιουνάιτεντ και με μόλις έξι παιχνίδια να απομένουν για την ολοκλήρωση της σεζόν, βλέπουν τις ελπίδες τους για την κατάκτηση του πρωταθλήματος να εξανεμίζονται . Ωστόσο, ο αμυντικός της Σίτι επιμένει πως η ομάδα του δε θα παραδώσει τα όπλα μέχρι να είναι μαθηματικά αδύνατον να φτάσουν την πρωτοπόρο ομάδα.

«Δεν είναι πια στα χέρια μας, αλλά εμείς πρέπει να συνεχίσουμε την προσπάθεια. Αν η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ “στραβοπατήσει” τότε πρέπει να είμαστε έτοιμοι να το εκμεταλλευτούμε. Αν συνεχίσουν χωρίς λάθη, τότε προφανώς είναι αδύνατο για μας να τους φτάσουμε», δήλωσε ο Άγγλος και πρόσθεσε:

«Είμαστε επαγγελματίες και το χρωστάμε στον κόσμο μας να μην τα παρατήσουμε και να μην παραδοθούμε. Πρέπει να δίνουμε τον καλύτερο εαυτό μας σε κάθε παιχνίδι».

Ο 29χρονος ποδοσφαιριστής είπε, επίσης, πως εκείνος και οι συμπαίκτες είναι αποφασισμένοι να αποφύγουν το «εφιαλτικό» σενάριο της ήττας εντός έδρας από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στις 30 Απριλίου.

«Δεν θα τους αφήσουμε να νικήσουν. Θα κάνουμε ό,τι περνάει από το χέρι μας για να μη συμβεί αυτό», ήταν τα λόγια του.

Δεν υπάρχουν σχόλια: