Τετάρτη 11 Απριλίου 2012

ΠΑΟΚ-Φορτσάρουν μετά το Πάσχα

Στη διάθεσή του θα έχει ο Λάζλο Μπόλονι όλους τους παίκτες του ΠΑΟΚ και μετά τις διακοπές του Πάσχα θα προσπαθήσουν να πάρουν την πρωτιά στα πλέι οφ.
Οι δεκάδες θλάσεις, οι τιμωρίες λόγω καρτών και η κούραση από τη συμμετοχή σε τρεις διοργανώσεις (παράλληλα) άφησαν… στίγματα στον ΠΑΟΚ.

Ομως ο Μπόλονι πιστεύει ότι η αλλαγή θα έρθει πολύ γρήγορα, μια κι έχει στη διάθεσή του (ύστερα από πολύ καιρό) όλους τους ποδοσφαιριστές του. Ο Βλάνταν Ιβιτς είναι «ταύρος», ο Αραούχο Ετο είναι σχεδόν έτοιμος για να επιστρέψει στη δράση (αυτό θα γίνει σίγουρα στα ματς των πλέι οφ) και ο Μίροσλαβ Σνάουτσνερ ξεπέρασε τη γαστρεντερίτιδα που τον ταλαιπώρησε. Η ομάδα θα προπονηθεί μέχρι τη Μ. Παρασκευή (πρωί) κι αφού οι παίκτες ξεκουραστούν, το απόγευμα της προσεχούς Δευτέρας θα επιστρέψουν στη Ν. Μεσημβρία, με πρώτο στόχο να κερδίσουν (ύστερα από πολύ καιρό) στην Τούμπα την ήδη υποβιβασμένη Δόξα Δράμας (Τετάρτη). Η ομάδα θα μπει στην τελική ευθεία για να δώσει μεγάλες «μάχες» στα πλέι οφ.

Μετά τη Δράμα και τον αγώνα της Λιβαδειάς (τελευταία αγωνιστική), ο ΠΑΟΚ θα πρέπει να αλλάξει άρδην τον αγωνιστικό του μανδύα (σε σχέση με το πρόσφατο παρελθόν), να πιστέψουν όλοι στις δυνατότητες της ομάδας κι αφού δε θα λείπει κανένας (έχει γίνει προγραμματισμός για τις κάρτες), να αποδειχθεί έμπρακτα ότι η εμπειρία των παικτών με στόφα πρωταγωνιστή μπορεί να παίξει καταλυτικό ρόλο στα πλέι οφ. Η μεγάλη ώρα φθάνει για τον ΠΑΟΚ, που θέλει να σώσει την παρτίδα.

Ο κύκλος της ομάδας του Σάντος θα κλείσει φέτος και για παίκτες εγνωσμένης αξίας, όπως οι Χαλκιάς, Ιβιτς, Τσιρίλο κ.ά. που δεν θα ανανεώσουν και είναι πολύ σημαντικό να φύγουν με ψηλά το κεφάλι (και με την έξοδο στα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ) από τον «Δικέφαλο».

Δεν υπάρχουν σχόλια: