Κυριακή, 23 Νοεμβρίου 2014

Μπεργκ: «Θέλω να μείνω»!

Την πρόθεσή του να συνεχίσει στον Παναθηναϊκό και να ανανεώσει το συμβόλαιό του –ενόψει του επικείμενου ραντεβού- φανέρωσε ο Μάρκους Μπεργκ. «Είναι σκ...α που δεν παίζουμε», είπε για την αναβολή.

Μπεργκ: «Θέλω να μείνω»!
Μήνυμα παραμονής και... επέκτασης του συμβολαίου του έστειλε ο Μάρκους Μπεργκ λίγο μετά τη φιλική ήττα του Παναθηναϊκού απ’ την ΑΕΚ.

Την ώρα που επίκειται το ραντεβού των δύο πλευρών για την πρόωρη ανανέωση της συνεργασίας τους μέχρι το 2018, ο Σουηδός φορ έδειξε αν μη τι άλλο πως «γουστάρει» στην ομάδα και είναι άκρως θετικός για να βάλει τη «τζίφρα» του.

Ο αστέρας του τριφυλλιού έδειξε ιδιαίτερα απογοητευμένος απ' την αναβολή του πρωταθλήματος, χαρακτηρίζοντας την απόφαση «σκ...α», ωστόσο δεν έδειξε και ιδιαίτερα έκπληκτος που κάτι τέτοιο συμβαίνει στην Ελλάδα...

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Μάρκους Μπεργκ:

Για το φιλικό με την ΑΕΚ: «Τα φιλικά είναι προφανώς καλύτερα από την προπόνηση. Ένιωθα καλά σήμερα και μου άρεσε που έπαιξα. Παίξαμε καλύτερα στο δεύτερο μέρος αλλά δεν κερδίσαμε και είναι κρίμα».

Για τη μη διεξαγωγή αγώνων: «Δεν θέλω να σχολιάσω αυτά που γίνονται με το Πρωτάθλημα. Είναι σκ…α που δεν παίζουμε. Μπορούν να συμβούν πράγματα και να μην γίνει μια αγωνιστική, αλλά αυτό είναι κάτι εντελώς διαφορετικό και κάνει κακό στο ποδόσφαιρο. Τόσο οι παίκτες όσο και οι οπαδοί απογοητεύονται με τέτοιες καταστάσεις. Για να είμαι ειλικρινής, δεν με εκπλήσσει που έγινε στην Ελλάδα αλλά νομίζω που είναι κάτι το οποίο πρέπει να λυθεί από τους αρμόδιους».

Για το ενδεχόμενο ανανέωσης του συμβολαίου του: «Θα δούμε. Είμαι θετικός. Πολλά πράγματα πρέπει να είναι σωστά για τις δυο πλευρές για να συμφωνήσουμε και πάλι. Θα μιλήσουμε με τον τεχνικό διευθυντή και θα δούμε. Αν όλα πάνε καλά, εγώ προφανώς θέλω να μείνω. Είναι τιμή μου που η ομάδα θέλει να ανανεώσει το συμβόλαιό μου».

Δεν υπάρχουν σχόλια: