Κυριακή, 23 Νοεμβρίου 2014

Κουστένης: «Είχαμε ευφορία χωρίς λόγο»

Στις δύο σερί νίκες είχε… μείνει ο Πανελευσινιακός και έτσι γνώρισε την ήττα από το Ρέθυμνο, σύμφωνα με όσα δήλωσε ο Τζίμης Κουστένης.

Κουστένης: «Είχαμε ευφορία χωρίς λόγο»
Ο Πανελευσινιακός προσέγγισε λάθος στο ψυχολογικό τομέα την αναμέτρηση κόντρα στο Ρέθυμνο και έτσι γνώρισε μοιραία την ήττα, όπως δήλωσε ο Τζίμης Κουστένης.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Τζίμη Κουστένη:

«Σήμερα έγινε αυτό που είχαμε πει πριν το παιχνίδι ότι δεν πρέπει να γίνει. Το Ρέθυμνο έπαιξε το παιχνίδι του επέβαλλε το ρυθμό του, πήγε σε πολλές γρήγορες επιθέσεις, σημείωσε εύκολους πόντους σε φάσεις transition, πήρε δεύτερες και τρίτες επιθέσεις από επιθετικά ριμπάουντ. Σε αυτά τα πράγματα είχαμε εστιάσει και πιστεύαμε ότι θα έπαιζαν σημαντικό ρόλο στην έκβαση του αγώνα. Ο τρόπος που εμείς προσεγγίσαμε το παιχνίδι σήμερα ήταν λάθος από άποψη ψυχολογικής. Ξεκινήσαμε με ένα 0-13 με πολλές άστοχες βολές δείγμα ίσως του άγχους, κατόπιν αυτού ισορροπήσαμε αλλά βρισκόμασταν πάντοτε πίσω στο σκορ και ήταν πολύ δύσκολο απέναντι σε μια ομάδα που είχε βρει το ρυθμό της να μπορέσουμε να το γυρίσουμε. Ίσως οι δύο νίκες μας δημιούργησαν μια ευφορία χωρίς λόγο. Προσπαθήσαμε όλη την εβδομάδα να καταστήσουμε σαφές ότι θέλουμε πάρα πολλή δουλειά ακόμα, αυτό δεν έγινε, σήμερα ήταν ένα παιχνίδι που δεν δείξαμε την πραγματική μας εικόνα. Από την Δευτέρα θα δούμε τα λάθη μας και δουλειά και τίποτε άλλο ώστε στο επόμενο παιχνίδι να βελτιώσουμε τις αδυναμίες που έχουμε».

Ο Ελάιζα Τζόνσον, από τη μεριά των παικτών, ανέφερε: «Δεν αγωνιστήκαμε καλά, δεν παίξαμε πολύ σκληρά γι’ αυτό και φτάσαμε σε αυτή την ήττα. Ακόμα βρισκόμαστε στο χτίσιμο της ομάδας, έχουμε ένα νέο προπονητή πιστεύω πως θα βελτιωθούμε στην συνέχεια. Θα συνεχίσουμε την σκληρή δουλειά και πιστεύω πως θα παρουσιαστούμε καλύτεροι στα επόμενα παιχνίδια».

Δεν υπάρχουν σχόλια: