Κυριακή, 23 Νοεμβρίου 2014

Δέλλας: «Πάντα σημαντικό να νικάς τον Παναθηναϊκό»

Παρότι ήταν φιλικό, Τραϊανός Δέλλας έδωσε ιδιαίτερη σημασία στη νίκη της ΑΕΚ απέναντι στον Παναθηναϊκό. Προβληματισμένος ο τεχνικός της «Ένωσης» με την διακοπή του πρωταθλήματος.

Δέλλας: «Πάντα σημαντικό να νικάς τον Παναθηναϊκό»
Ευχαριστημένος σε γενικές γραμμές από τους παίκτες της ΑΕΚ στη νίκη απέναντι στον Παναθηναϊκό εμφανίστηκε ο Τραϊανός Δέλλας. Ο τεχνικός της «Ένωσης», στο σχόλιό του μετά το ματς, τόνισε πως είναι σημαντική μια νίκη απέναντι στους «πράσινους» ακόμη και σε ένα φιλικό.

Παράλληλα, εμφανίστηκε έντονα προβληματισμένος σχετικά με την διακοπή του πρωταθλήματος καθώς η ομάδα του έχει συμπληρώσει σχεδόν ένα μήνα χωρίς επίσημο ματς.

Αναλυτικά:

«Έγινε ένα καλό παιχνίδι, φιλικού χαρακτήρα. Αλλά αυτό δεν λέει και τίποτα. Η νίκη αυτή ανεβάζει την ψυχολογία. Είναι όμως γενικά πολύ δύσκολο να κρατήσεις την ομάδα σου σε υψηλά στάνταρ, μόνο με φιλικά παιχνίδια. Πάει καιρός από το τελευταίο επίσημο ματς που παίξαμε. Όπως και να' χει, νομίζω πως μία νίκη απέναντι στον Παναθηναϊκό είναι σημαντική».
Για τις διακοπές των αγώνων: «Είναι ό,τι χειρότερο. Ειδικά για την ΑΕΚ έχουμε κάνει μία προετοιμασία τριών μηνών, έχουμε παίξει λίγα επίσημα ματς, έχουμε ακόμη ένα μήνα χωρίς επίσημο ματς. Εμείς αυτό που πρέπει να κάνουμε είναι να συνεχίσουμε την δουλειά και να είμαστε όσο γίνεται πιο έτοιμοι».
Για το ματς: «Είχαμε ένα καλό πρώτο ημίχρονο. Πετύχαμε δύο γκολ θα μπορούσαμε και τρίτο. Στο δεύτερο ημίχρονο ο Παναθηναϊκός μας πίεσε, άλλαξε και το σύστημά του. Μετά το 20λεπτο νομίζω ισορροπήσαμε το παιχνίδι. Θα κρατήσω το πείσμα των παιδιών να κερδίσουν το ματς. Διακρίνω αυτό το στοιχείο από τα παιδιά και μπράβο τους. Το μείζον για μένα είναι να είμαστε συγκεντρωμένοι στα επίσημα, γιατί σε αυτά κερδίζουμε ή χάνουμε βαθμούς. Ένα φιλικό παιχνίδι μπορείς να βγάλεις συμπεράσματα, πέρα από το ρυθμό που θέλαμε να πάρουμε ως ομάδα, απέναντι σε μία δουλεμένη ομάδα όπως είναι ο Παναθηναϊκός. Αυτό τελείωσε τώρα όμως και κοιτάμε να δούμε αν θα παίξουμε την επόμενη εβδομάδα».

Δεν υπάρχουν σχόλια: