Κυριακή, 23 Νοεμβρίου 2014

Γιατί ο Μελισσάν πρότεινε Καραγκούνη για πρόεδρο της ΕΠΟ!!

Δεν είμαστε καλά. Καθόλου καλά. Κάποιοι πρότειναν τον Γιώργο Καραγκούνη για προπονητή της εθνικής ομάδας. Με ποια προσόντα; Με ποιες εμπειρίες; Μιλάμε σοβαρά ή, λέμε ανέκδοτα. Και μετά τη σκέψη να πάρει ο τυπάρας τη θέση του Κλαούντιο Ρανιέρι ο Μελισσανίδης είπε το άλλο. Να γίνει πρόεδρος της ΕΠΟ ο Καραγκούνης.
Φοβερά πράγματα. Δεν τον προτείνουν τον παίκτη για πρόεδρο της Δημοκρατίας να γλυτώσουμε τις εκλογές; Άσε, ρε. Τι να προλάβει να κάνει το παιδί. Έχουμε τα αγγούρια από πίσω και θα μας λύσει το πρόβλημα ο Καραγκούνης.
Τέλος πάντων, να σου πω με ποιο σκεπτικό ο Μελισσανίδης έριξε την ιδέα για Καραγκούνης στην προεδρία της ΕΠΟ. Για να οργανωθεί τεχνοκρατικά η ποδοσφαιρική ομοσπονδία. Για να μπουν οι δομές σύγχρονης λειτουργίας στην ΕΠΟ, σύμφωνα με τις απαιτήσεις των καιρών. Και πως θα γίνει αυτό;
Πρόεδρος στην ΕΠΟ ένα πρόσωπο που προέρχεται από το αγωνιστικό ποδόσφαιρο. Ένα όνομα καθολικής αναγνώρισης, όπως π.χ. ο Καραγκούνης ή, κάποιος άλλος. Και όλη τη δουλειά να την αναλάβουν τέσσερις αντιπροέδροι, τέσσερις άνθρωποι της αγοράς, επιστήμονες, ειδικοί, ο καθένας στον τομέα του.
Ο πρόεδρος της ΕΠΟ να είναι υπεράνω ευθυνών. Η παραγωγική δουλειά της ΕΠΟ που αφορά εθνικές ομάδες, χορηγίες, επικοινωνία, διεθνείς σχέσεις κ.α θα είναι αρμοδιότητα των τεσσάρων σωματοφυλάκων.

TO ΒΑΣΙΚΟ ΛΟΓΟ που πρόεδροι στήνουν σκηνικό εναντίον διαιτητών, αποκαλύπτει ο apodytiriakias.gr

Γιατί ένας πρόεδρος ΠΑΕ φθάνει μέχρι εκεί; Να πει στο δικό του άνθρωπο να κτυπηθεί ένας διαιτητής που τόλμησε να αδικήσει την ομαδάρα; Ποια ομαδάρα; Αποδυτηριάκιας μιλάει. Ο μεγαλοπρόεδρος, αυτός που θα θαρρεί πώς είναι μεγαλοπρόεδρος, το παίρνει προσωπικά.
Ποια ομαδάρα; Εγώ, σου λέει το τσαμπούκι, ο άνθρωπος της νύχτας, ο άνθρωπος που έχει σχέση με άτομα της νύχτας, εγώ είμαι ο μεγάλος. Πιο μεγάλος από την ομαδάρα μου. Δεν είναι δυνατόν, λοιπόν, να ανεχθώ τέτοια προσωπική «προσβολή». Να με αδικάει ένας τσογλανοδιαιτητής και να με χαμηλώνει στα μάτια των δικών μου, των φιλάθλων μου, δηλαδή της δικής μου οργανωμένης οπαδικής αλητείας.
Πήρες χαμπάρι; Οι άνθρωποι, κάποιοι τύποι έτσι είναι φτιαγμένοι. Με το σύνδρομο του γκαγκστερισμού. Όπως στο λέω. Άλλος τη βρίσκει να έχει σχέσεις π.χ. με χαρτοπαίκτες, με καλλιτέχνες, με ορειβάτες. Οι εν λόγω ψυχολογικά «φτιάχνονται», ανεβάζουν τον πήχυ της αυτοπεποίθησής τους κάνοντας νταραβέρι με κακοποιούς. Με εκτελεστές. Με πληρωμένους φονιάδες.

*Πηγή: sportdog.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: