Κυριακή 23 Νοεμβρίου 2014

Νίκη και συμπεράσματα για Κάμπος!!

Ο Άρης νίκησε με 1-0 τον Απόλλωνα Καλαμαριάς σε φιλική αναμέτρηση, χάρη σε πέναλτι που εκτέλεσε ο Σουνάς, αλλά αυτό που κρατά είχε τα συμπεράσματα που έβγαλε ο Κάμπος. Άρεσε ο Σανιά.

Η εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Δημήτρη Σουνά στο 46’ χάρισε τη νίκη με 1-0 στον Άρη στο φιλικό με τον Απόλλωνα Καλαμαριάς, που διεξήχθη στο κεκλεισμένων των θυρών γήπεδο της Αγίας Παρασκευής. Η φάση προήλθε από ανατροπή που έγινε στον Συμεωνίδη.

Οι «κίτρινοι» κρατάνε από το ματς τα συμπεράσματα που έβγαλε ο Πάουλο Κάμπος, ο οποίος έκανε αρκετές δοκιμές. Ο Βραζιλιάνος τεχνικός φρέσκαρε την ομάδα του στο δεύτερο μέρος, βάζοντας αρκετούς νεαρούς στον αγωνιστικό χώρο. Επιπλέον, έπαιξε και ο Σίντι Σανιά, που άφησε καλές εντυπώσεις.

Στο α’ ημίχρονο έπαιξαν οι: Καρατζιοβαλής, Γκίνο, Γιαννίτσης, Φερνάντες, Λιόλιος, Γκόλιας, Προβατίδης, Παπαδόπουλος, Ατματσίδης, Χιντασέλι, Καπνίδης.

Στο β’ ημίχρονο έπαιξαν οι: Μπαϊμάκης (84’ Μάντζαρης), Ψυχογιός, Λιόνης, Μαζουλουξής, Βασιλόπουλος, Σανιά, Ντούνγκα, Σουνάς, Φουρτζίου (78’ Χουζούρης), Συμεωνίδης, Ρένια. *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: