Κυριακή 23 Νοεμβρίου 2014

Σκουρτόπουλος: «Να αποφεύγουμε στραβοπατήματα»

Πανευτυχής ήταν ο Θανάσης Σκουρτόπουλος μετά τη νίκη του Ρεθύμνου επί του Πανελευσινιακού, λέγοντας πως η ομάδα του θα πρέπει να συνεχίσει με την ίδια σοβαρότητα.

Σκουρτόπουλος: «Να αποφεύγουμε στραβοπατήματα»
Σοβαρό και συγκεντρωμένο θα πρέπει να συνεχίσει το Ρέθυμνο, προκειμένου να αποφύγει τυχόν στραβοπατήματα, όπως δήλωσε ο Θανάσης Σκουρτόπουλος μετά τη νίκη επί του Πανελευσινιακού.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Θανάσης Σκουρτόπουλος:

«Εμείς ήρθαμε σήμερα να παίξουμε ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι, νομίζω πολύ κατάλληλα προετοιμασμένοι και με σεβασμό απέναντι στον αντίπαλο. Νομίζω πως η θέση της Ελευσίνας είναι πλασματική, είναι καλή ομάδα και ειδικά στα τελευταία παιχνίδια έχει δείξει ένα διαφορετικό πρόσωπο και αυτό είναι που τονίσαμε στα παιδιά. Για το πόσο σπουδαία είναι η νίκη μας το αποδεικνύουν τα αποτελέσματα στα άλλα παιχνίδια και νομίζω αυτή θα είναι η χρονιά εν ολίγοις. Πρέπει να είμαστε σοβαροί, συγκεντρωμένοι και να αποφεύγουμε στραβοπατήματα για να κάνουμε κάτι καλό στο τέλος. Είχαμε σε καλή μέρα τους ψηλούς και ο Σίνης και ο Κράβιτς είχαν διψήφια νούμερα. Εμείς πρέπει να δουλεύουμε συνέχεια γιατί έχουμε κάποια παιδιά πολύ άπειρα και χρειάζεται δουλειά και υπομονή για να μπορέσουμε να βελτιωθούμε».

Από τη μεριά του, ο Γιάννης Σίνης είπε: «Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι σε μια δυνατή έδρα, παίξαμε το παιχνίδι μας, τρέξαμε, πήραμε τα ριμπάουντ, κάναμε ότι μας είπε ο προπονητής μας και φτάσαμε σε αυτή την δύσκολη νίκη».

Δεν υπάρχουν σχόλια: