Τετάρτη 25 Μαρτίου 2015

Ανοίγει ο δρόμος για τον Ιβάν Σαββίδη!!

Ιδού η Ρόδος, λέει ο ελληνικός λαός, και στην περίπτωση της ΚΑΕ ΠΑΟΚ και του φημολογούμενου φλερτ της με τον ιδιοκτήτη της ΠΑΕ Ιβάν Σαββίδη, «κολλάει» απόλυτα.
Ένα φλερτ το οποίο επιβεβαιώνεται και με τις πρώτες κινήσεις οικονομικής ενίσχυσης που έκανε ήδη ο μεγαλομέτοχος του ποδοσφαιρικού «Δικεφάλου», και το οποίο εδώ και καιρό όλοι περιμένουν πως και πώς να γίνει «γάμος». Η χθεσινή προκήρυξη της τακτικής γενικής συνέλευσης της ΚΑΕ ΠΑΟΚ είναι απ’ τη μια κάτι που έπρεπε, βάσει νόμου, να γίνει, και απ’ την άλλη ουσιαστικά αποτελεί μια ευκαιρία και για τον Σαββίδη να δείξει έμπρακτα το ενδιαφέρον του, ή μάλλον πιο επίσημα. Αν δει κανείς την προκήρυξη και την ημερήσια διάταξη των θεμάτων, θα καταλάβει ότι υπάρχει πρόβλεψη για «διάφορα θέματα», πέραν των άλλων περί οικονομικής απαλλαγής των μελών της υπάρχουσας διοίκησης ή την ανάδειξη – κι αυτό σημαντικό – νέου διοικητικού συμβουλίου.
Σε κάθε περίπτωση όλοι στο «Παλατάκι» φαίνεται πως θεωρούν «τελειωμένο» το ζήτημα της αγοράς του μπασκετικού ΠΑΟΚ απ’ τον Σαββίδη, όμως σαφώς και χρειάζεται το «επόμενο βήμα» πέραν των προσδοκιών ή των «πληροφοριών». Κι αυτό το βήμα μπορεί να το κάνει μόνο ο ίδιος ο Ιβάν Σαββίδης, οπότε η επερχόμενη γενική συνέλευση είναι μια ευκαιρία να κάνει δημόσιο και επίσημο το ενδιαφέρον του, αν ισχύει, για την ΚΑΕ ΠΑΟΚ.
Χαρακτηριστική η προκήρυξη της ΚΑΕ που αναφέρει αναλυτικά: «Σύμφωνα με το νόμο και το Καταστατικό της εταιρείας, το Διοικητικό Συμβούλιο καλεί τους μετόχους της ανώνυμης εταιρείας «ΠΑΝΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΕΙΟΣ ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΙΤΩΝ 2004 – ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΙΑ» σε τακτική Γενική Συνέλευση την 15.04.2015 ημέρα Tετάρτη και ώρα 19.00 στα γραφεία της εταιρείας στην Πυλαία Θεσσαλονίκης, οδός Αντ. Τρίτση αριθ. 12, για συζήτηση και λήψη αποφάσεων για τα παρακάτω θέματα:
Θέματα ημερήσιας διάταξης
  1. Yποβολή και έγκριση των Οικονομικών καταστάσεων για την εταιρική χρήση 1/7/2013 – 30/6/2014 μετά των επ’ αυτού εκθέσεων του Διοικητικού Συμβουλίου και των ελεγκτών.
  2. Απαλλαγή των μελών του Διοικητικού Συμβουλίου και των ελεγκτών από κάθε ευθύνη αποζημίωσης για τα πεπραγμένα της χρήσης 1/7/2013 – 30/6/2014.
  3. Εκλογή ενός τακτικού και ενός αναπληρωματικού ελεγκτή για τη χρήση 1/7/2014-30/6/2015.
  4. Εκλογή Δ.Σ.
  5. Διάφορα Θέματα.
Kάθε μέτοχος, που επιθυμεί να μετάσχει στην ετήσια Τακτική Γενική Συνέλευση, οφείλει να καταθέσει τις μετοχές του στο ταμείο της εταιρείας ή στο Ταμείο Παρακαταθηκών και Δανείων ή σε οποιαδήποτε Τράπεζα στην Ελλάδα και να υποβάλει τα σχετικά έγγραφα της κατάθεσης, καθώς και το τυχόν έγγραφο αντιπροσώπευσης στο ταμείο της εταιρείας, τουλάχιστον πέντε (5) ολόκληρες ημέρες πριν από την ημερομηνία συνεδρίασης της Τακτικής Γενικής Συνέλευσης. Θεσσαλονίκη, 23 Μαρτίου 2015. Ο Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου, Μπράνισλαβ Πρέλεβιτς”.

Δεν υπάρχουν σχόλια: