Τετάρτη 25 Μαρτίου 2015

Αρχή στο One Team με Διαμαντάκο! (pics)

Το Κατάστημα Κράτησης Ανηλίκων Κορίνθου επισκέφτηκε το πρωί της Τρίτης (24/03) ο Γιώργος Διαμαντάκος, στο πλαίσιο του προγράμματος Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης της Euroleague «One Team».
Ο νεαρός σέντερ του Παναθηναϊκού, έπαιξε μπάσκετ με τους μικρούς τρόφιμους (ηλικίας 15-18 ετών) του καταστήματος, ως πρώτος «πρεσβευτής» του προγράμματος για το οποίο επελέγει το συγκεκριμένο ίδρυμα. Οι νεαροί συμμετείχαν με προθυμία στο πρόγραμμα κι ανανέωσαν το ραντεβού με την ομάδα για την επόμενη εβδομάδα.
«Είναι πολύ σημαντικό αυτό το πρόγραμμα και θεωρώ ότι η ΚΑΕ Παναθηναϊκός έκανε εύστοχη επιλογή» είπε ο Γιώργος Διαμαντάκος. «Ευχή μου είναι να μάθω σε λίγα χρόνια ότι τα παιδιά αυτά έγιναν ενεργοί πολίτες στην κοινωνία και θα χαρώ ιδιαιτέρως να τα δω και στο γήπεδο. Στόχος όλων μας πρέπει να είναι να βρισκόμαστε δίπλα στους συνανθρώπους μας και να περνάμε μηνύματα συνεργασίας, ομαδικότητας και ισότητας. Για μένα ήταν μια ξεχωριστή εμπειρία και χαίρομαι που συμμετείχα σ’ ένα τόσο σημαντικό πρόγραμμα κοινωνικής ευθύνης που αποκαλύπτει τη σπουδαιότητα της βοήθειας στο συνάνθρωπο».
Οι νεαροί τρόφιμοι του Καταστήματος είχαν την πρώτη τους γνωριμία με το πρόγραμμα στο οποίο ο Παναθηναϊκός θα συμμετάσχει με 7 παίκτες στις 8 εβδομάδες που θα διαρκέσει.
Μέσα από το δικό της πρόγραμμα «Basketball is everywhere», η ΚΑΕ Παναθηναϊκός επιβραβεύει την κοινωνική ευαισθησία, την αξία της συνεργασίας και περνά πολύπλευρα κοινωνικά μηνύματα.


*Πηγή: superbasket.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: