Τετάρτη 25 Μαρτίου 2015

«Θα αγκαλιάσει ο κόσμος την εκδήλωση»

Το μέλος της διοίκησης του Ερασιτέχνη Άρη, Πασχάλης Καραγιάννης φιλοξενήθηκε στον ARENA FM 89,4 και μίλησε για την εκδήλωση των «Κίτρινων» αλλά και για τις κινήσεις που γίνονται στο Πόλο.
Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:
Για την μεταγραφή του Βαγγέλη Χαραχλέ:
«Η πρώτη κίνηση ήταν του Περπερίδη που πήραμε από τον Ολυμπιακό και ήταν η μεγαλύτερη μεταγραφή τα τελευταία 15 χρόνια. Μετά ήρθε η μεταγραφή τουΧαραχλέ που είναι πολύ ικανός. Θέλουμε να δυναμώσουμε και άλλο, οι ελεύθεροι παίκτες δεν είναι πολλοί, έχουμε προσυμφωνήσει κάτι και θα δούμε καθώς για τον συγκεκριμένο παίκτη υπάρχουν πολλοί μνηστήρες και είναι δύσκολη περίπτωση».
Για τους στόχους του Πόλο:
«Ο στόχος ο φετινός είναι να μείνουμε στην κατηγορία. Κάνουμε μεταγραφές όμως λίγοι ξέρουν πως το καλοκαίρι ξεκληρίστηκε το τμήμα και έγιναν 48 μεταγραφές. Επανασυστάθηκε το τμήμα και άρχισαν να έρχονται ξανά τα παιδιά που έφυγαν. Χρειάστηκε να κάνουμε 22 μεταγραφές και μόνο 3.000 ευρώ κόστισαν τα παράβολα. Μπορεί να παίζουν 13 αλλά καλό είναι να έχει τρεις επτάδες.  Δεν ήθελα να κάνω κινήσεις εντυπωσιασμού και να έχω μόνο 15 παίκτες. Καλό είναι να έχεις παραπάνω για να μπορείς να καλύπτεις τα κενά σου».
Για το ποιοι θα βραβευτούν στην εκδήλωση του Άρη:
« Την Πέμπτη θα γίνει μια συνέντευξη Τύπου και θα ανακοινωθούν όλα. Υπάρχουν ακόμα ανοικτά ενδεχόμενα και υπάρχουν φορείς που δεν μας έχουν αναφέρει αν είναι σίγουροι. Την Δευτέρα υπάρχει Δημοτικό Συμβούλιο και είναι πρόβλημα αυτό. Παλιοί πρόεδροι είναι μεγάλοι σε ηλικία και δεν ξέρουμε και για αυτούς αν θα μπορέσουν να έρθουν. Η εκδήλωση θα γίνει 20:30 στην αίθουσα «Βεργίνα» στο Regency Casino και τα δείγματα είναι πολύ θετικά. Φίλοι του Άρη από όλη την Ελλάδα έχουν ζητήσει προσκλήσεις και θεωρώ σίγουρο το «σόλντ άουτ». Οι προσκλήσεις είναι μόνο 400 και ο κόσμος που θέλει να δει αυτή την εκδήλωση θα είναι μεγάλος σε αριθμό. Πιστεύω πως δεν έχει γίνει ξανά κάτι τέτοιο από Ελληνικό σύλλογο. Θα υπάρχουν δύο βίντεο με την ιστορία από όλα τα αθλήματα που έχει ο Άρης».
Για τους αθλητές που είναι κάτω των 21 ετών:
«Σίγουρα θα τιμήσουμε αθλητές που έχουν προσφέρει στον σύλλογο οπότε λογικά θα είναι άνω των 21 ετών. Από εκεί και πέρα αν υπάρχουν κάποιες εξαιρέσεις κάτι θα γίνει. Εμείς θέλουμε να δώσουν το παρών αθλητές όπως ο Βεζένκοφ. Τα πλεονεκτήματα της αίθουσας είναι πολλά και έχουμε μια από τις καλύτερες αίθουσες της πόλης από έναν χορηγό».
Για το μήνυμα που θέλει να στείλει στον κόσμο:
«Σε όσους δεν έχουν προμηθευτεί προσκλήσεις θέλω να κάνω ένα κάλεσμα. Έχω δει τα βίντεο και πιστεύω ο κόσμος θα συγκινηθεί από ένα φαντασμαγορικό θέαμα. Αυτή την στιγμή έχει φύγει πάνω από το 50%-60% από τις προσκλήσεις. Ο κόσμος του Άρη θα αγκαλιάσει αυτή την εκδήλωση και θα δώσει στον σύλλογο την ώθηση που χρειάζεται».
*Πηγή: arenafm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: