Τετάρτη 25 Μαρτίου 2015

Σφίγγει τα δόντια για την άνοδο ο Γουντγκέιτ!!

Ο Τζόναθαν Γουντγκέιτ είναι έτοιμος να αφήσει στην άκρη τον πόνο που του προκαλεί ένα σπασμένο δάχτυλο ώστε να βοηθήσει την Μίντλεσμπρο για την άνοδο στην Πρέμιερ Λιγκ, ζητώντας παράλληλα την στήριξη του κόσμου για το πιο δύσκολο κομμάτι της σεζόν.  
Ο 35χρονος έχει παίξει μόλις τέσσερις φορές την φετινή περίοδο και έχασε και το τελευταίο ντέρμπι λόγω του τραυματισμού του, αλλά βοηθάει με την εμπειρία που αποκόμισε από τις Ρεάλ Μαδρίτης, Τότεναμ, Νιούκαστλ και Στόουκ μεταξύ άλλων και δείχνει έτοιμος να μην περιορίσει τις επιλογές του Αΐτορ Καράνκα.
«Διαβάζω συνέχεια στις εφημερίδες ότι τραυματίστηκα, αλλά δεν είναι έτσι. Έσπασα ένα δάχτυλο, αλλά μπορώ να παίξω κι έτσι. Προπονήθηκα την Τρίτη και παρόλο που είναι οδυνηρό, δεν μπορεί να με κρατήσει εκτός. Θέλω να παίξω μέρος σε μια ενδεχόμενα εξαιρετική σεζόν στο τέλος της. Τα παιδιά ήταν λίγο πεσμένα μετά απ’ ό,τι έγινε στο Μπόρνμουθ, αλλά νικηθήκαμε από μια πολύ καλή ομάδα» σχολίασε ο βετεράνος αμυντικός και προσέθεσε:
«Ήμουν σε αρκετές ομάδες όταν παίχτηκαν κάποια σπουδαία παιχνίδια και ξέρω πως είναι. Μου αρέσει αυτό που βλέπω στα αποδυτήρια. Χρειαζόμαστε τον κόσμο μας, χωρίς αμφιβολία. Τους χρειαζόμαστε σε κάθε παιχνίδι μας.
Δεν νομίζω ότι καταλαβαίνουν το μέγεθος της διαφοράς που μπορούν να κάνουν στο παιχνίδι μας. Εκτιμούμε πραγματικά το πόσο μεγάλο κομμάτι έπαιξαν μέχρι τώρα στην σεζόν και θέλουμε να κάνουν το ίδιο και έως το τέλος της σεζόν.
Ενδεχομένως να τελειώσει υπέροχα, γιατί έτσι ήταν και μέχρι τώρα. Θέλω να συμμετέχω και θέλω να συμμετέχει και ο κόσμος μας».
*Πηγή: England365.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: