Τετάρτη 25 Μαρτίου 2015

Θέλουν ενημέρωση!!

Από τα γραφεία της ΠΑΕ ΠΑΟΚ θα περάσουν το επόμενο χρονικό διάστημα οι περισσότεροι μάνατζερ παικτών της ομάδας προκειμένου, σύμφωνα με πληροφορίες της εφημερίδας «ΑrenaPress», να ενημερωθούν από υπεύθυνα χείλη για την κατάσταση στο ποδοσφαιρικό τμήμα, αλλά και για τη νέα χρονιά.
Στην πλειοψηφία τους είναι εκπρόσωποι ξένων παικτών που δείχνουν έναν προβληματισμό για το αύριο της ομάδας. Οι ποδοσφαιριστές μπορεί να νιώθουν τη σιγουριά που τους προσφέρει, από οικονομικής άποψης, ο Ιβάν Σαββίδης, όμως θεωρούν πως η ομάδα δεν δείχνει να έχει τις προοπτικές να διεκδικήσει κάτι καλύτερο τη νέα χρονιά, ακόμα και τώρα, μετά και την ήττα από τον Πανθρακικό.
Ήρθαν στον ΠΑΟΚ, ενώ κάποιοι άλλοι βρίσκονται στην ομάδα από την περσινή χρονιά με την προοπτική να διεκδικήσουν τίτλους. Κάτι τέτοιο δεν συνέβη τα τελευταία δύο χρόνια. Μπορεί τα συμβόλαιά τους να είναι πολύ καλά, όμως οι περισσότεροι έχουν βλέψεις και για κάτι καλύτερο, δηλαδή μια μεταγραφή σ’ ένα καλύτερο πρωτάθλημα στο εξωτερικό. Αυτό για την ώρα δεν το προσφέρει ο ΠΑΟΚ και είναι αρνητικός παράγοντας για τους ίδιους. Η ομάδα αποκλείστηκε από τη φάση των ομίλων του Γιουρόπα Λιγκ, έμεινε έξω από το κύπελλο και πάλι από τη διαδικασία των ομίλων, ενώ στο πρωτάθλημα, εκτός από το πρώτο μισό του πρωταθλήματος που η ομάδα «πετούσε» αγωνιστικά, τώρα κινδυνεύει να χάσει ακόμα και την είσοδό της στα πλέι οφ, αν συνεχίσει να παρουσιάζει την ίδια εικόνα.
Στον ΠΑΟΚ είναι γνώστες του θέματος και κατάλληλα προετοιμασμένοι για να αντιμετωπίσουν τέτοιες καταστάσεις. Ο πρόεδρος της ΠΑΕ, Ιάκωβος Αγγελίδης, θα έχει ανοιχτή την πόρτα του, όπως και οι συνεργάτες του για να ενημερωθούν οι πάντες για όλα τα θέματα που αφορούν το ποδοσφαιρικό τμήμα. Ο Κύπριος παράγοντας του «Δικεφάλου» θα παρουσιάσει το πλάνο που ετοιμάζει το σωματείο για τη νέα χρονιά και θα αφορά από τεχνικό διευθυντή και προπονητή μέχρι και πορεία πρωταθλητισμού σε όλες τις διοργανώσεις. Αυτό που θα πει ο Αγγελίδης είναι πως δεν συντρέχουν λόγοι ανησυχίας για το πώς θα βαδίσει η ομάδα τη νέα χρονιά, ενώ σκοπεύει να μεταφέρει στους εκπροσώπους των παικτών μια γενικότερη αφύπνιση που κάνει η ΠΑΕ για να μην χαθεί η χρονιά με την κατάκτηση της πρώτης θέσης στα πλέι οφ του πρωταθλήματος.
*Πηγή: arenafm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: