Τετάρτη 25 Μαρτίου 2015

Στην αντεπίθεση ο Νεϊμάρ!!

Σε κατηγορηματική διάψευση των σεναρίων, που ήθελαν ανθρώπους που συμμετείχαν στην μεταγραφή του στην Μπαρτσελόνα να αντιμετωπίζουν ποινικές διώξεις, προέβη ο Νεϊμάρ.

Στην αντεπίθεση ο Νεϊμάρ!
Στην αντεπίθεση πέρασε ο Νεϊμάρ. Ο Βραζιλιάνος επιθετικός διέψευσε κατηγορηματικά τα σενάρια που κυκλοφόρησαν σε Μέσα της πατρίδας του και έκαναν λόγω πως ασκήθηκαν διώξεις σε άτομα που ενεπλάκησαν στην μεταγραφή του στην Μπαρτσελόνα.

Ο διεθνής επιθετικός τόνισε, για ακόμη μια φορά, πως όλες οι διαδικασίες που έγιναν ώστε να γίνει το deal με την Σάντος ήταν απόλυτα νόμιμες.

Αναλυτικά:

«Κάποια Μέσα της Βραζιλίας τις προηγούμενες μέρες ανέφεραν πως είτε για μέλη είτε για εταιρία, που σχετίζονται με εμένα, κινήθηκαν δικαστικές διαδικασίες. Αυτό δείχνει μια παντελή έλλειψη γνώσης.

Η λεγόμενη "υπόθεση Neymar", που άνοιξε στην Ισπανία ώστε να ερευνήσει την υπογραφή μου στην Μπαρτσελόνα, ποτέ δεν μας έχει ενοχλήσει δικαστικά.

Είμαι πεπεισμένος ότι οι άνθρωποι που εμπλέκονται σε αυτή τη διαδικασία σέβονταν πάντα τους νόμους της Βραζιλίας και της Ισπανίας και έκαναν τα πάντα στο θεσμικό πλαίσιο της FIFA.

Είμαστε βέβαιοι πως οι προσπάθειες που έγιναν ώστε να παίξω τελικά στην Μπαρτσελόνα, έγιναν τηρώντας όλες τις νόμιμες διαδικασίες, από τους καλύτερους δικηγόρους, που ποτέ δεν προσπάθησαν να παραβιάσουν τους νόμους».
*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: