Τετάρτη 25 Μαρτίου 2015

«Άνοδος και προχωράμε»!

Η έλευση του Ντίτερ Χένες στη Θεσσαλονίκη, σε συνδυασμό με την κοινή παρουσία των Βάλτερ Φόιχτ και Άλεξ Κάλας, δημιούργησε ένα αίσθημα αισιοδοξίας στους φιλάθλους των «κιτρινόμαυρων», οι οποίοι δείχνουν να εμπιστεύονται τις γνώσεις αλλά και τη δυναμική του Γερμανού επιχειρηματία.
Του Μιχάλη Σαρόπουλου
Ο 62χρονος επιστήθιος φίλος του Βάλτερ Φόιχτ και εν δυνάμει «συμπαίκτης» του Άλεξ Κάλας στην ανάληψη τη διοίκησης των «κιτρινόμαυρων» την επόμενη σεζόν, σε περίπτωση που ο Άρης κερδίσει την άνοδό του στην Φούτμπολ Λιγκ, Ντίτερ Χένες, μίλησε στην εφημερίδα «Arena Press» για τα δεδομένα που επικρατούν στη συνεργασία του με τον αδερφό του Δημήτρη Καλαϊτζίδη αλλά για την ενημέρωση που λαμβάνει για την πορεία των «κιτρινόμαυρων» στο πρωτάθλημα.
Συνεχίζει να υπάρχει το ενδιαφέρον από τη πλευρά σας για τον Άρη;
«Είχα τονίσει από τη πρώτη στιγμή πως ο Άρης ως ομάδα και ως προοπτική έχει μεγάλη δυναμική και προφανώς η σκέψη μου αυτή δεν έχει ατονήσει, ούτε και υποχωρήσει. Προσωπικά θεωρώ, ότι με το κατάλληλο πλάνο, μπορούν να αξιοποιηθούν τα στοιχεία που υπάρχουν και φυσικά να υπάρξει κέρδος για όλες τις πλευρές».
Πως θα χαρακτηρίζατε τη σχέση σας με τον Άλεξ Κάλας;
«Αυτή τη στιγμή δεν συνεργαζόμαστε επιχειρηματικά, όμως είναι ένας άνθρωπος αξιόλογος, ο οποίος με τον τρόπο του αλλά και με τα όσα είπαμε στη Θεσσαλονίκη δείχνει ότι είναι ένας έμπειρος επιχειρηματίας, που είναι ένα σημαντικό στοιχείο για να πετύχει κάποιος του στόχους του στο ποδόσφαιρο. Παράλληλα, τυγχάνει της εμπιστοσύνης ενός ανθρώπου τον οποίο έχω πολύ ψηλά στην εκτίμηση μου και δεν είναι άλλος από τον Βάλτερ Φόιχτ».
Γνωρίζετε αν ο ελληνοαμερικάνος επιχειρηματίας θα συναντηθεί με τον Βάλτερ Φόιχτ;
«Αυτό το διάστημα ο Βάλτερ (σ.σ. Φόιχτ) είναι στις Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής και θα συναντηθεί με τον Άλεξ Κάλας. Οι δυο τους έχουν καλή συνεργασία και θεωρώ ότι από τη συνάντησή τους, ενδεχομένως, να προκύψουν κάποια χρήσιμα συμπεράσματα».
Σας άφησε καλές εντυπώσεις η επίσκεψή σας στη Θεσσαλονίκη;
«Συναντηθήκαμε με πολλούς ανθρώπους και είχαμε την ευκαιρία να συζητήσουμε για αρκετά ζητήματα. Κοινό σημείο όλων ήταν το ενδιαφέρον και η αγάπη που έδειχναν για την ομάδα του Άρη. Μου άρεσε το περιβάλλον που συνάντησα και θεωρώ ότι μόνο βοήθεια μπορεί να προσφέρει στην οποιαδήποτε προσπάθεια».
Έχετε ενημέρωση για τη πορεία της ομάδας;
«Γνωρίζω ότι το τελευταίο χρονικό διάστημα η ομάδα του Άρη έχει κάνει κάποιες πειστικές νίκες και αυτό είναι καλό. Θα πρέπει να διεκδικήσει την άνοδό της και να την πετύχει, ώστε να μπορέσουν κατόπιν να ακολουθήσουν όλες οι υπόλοιπες κινήσεις».
Η εμπλοκή σας είναι συνδεδεμένη με την άνοδο του Άρη στη Φούτμπολ Λιγκ;
«Ο Άρης πρέπει να ανέβει στην Σούπερ Λιγκ σύντομα και αυτό είναι το σημαντικό. Υπάρχει μεγάλη προοπτική, όμως όλα αυτά θα ξεκινήσουν εφόσον επιτευχθεί η άνοδος στη Φούτμπολ Λιγκ. Το αρχικό μας πλάνο συνεχίζει να υφίσταται και φυσικά θα υπάρξουν και επόμενες συζητήσεις στη συνέχεια».
*Πηγή: arenafm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: