Τετάρτη 25 Μαρτίου 2015

Επιστροφή στις προπονήσεις!!

Μετά το ρεπό της Δευτέρας, οι ποδοσφαιριστές του Άρη επέστρεψαν σήμερα το απόγευμα στις προπονήσεις ενόψει της εκτός έδρας αναμέτρησης της Κυριακής με τον Απόλλωνα Αρναίας (29/03, 16:00), στο πλαίσιο της 24ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος Γ’ Εθνικής (1ος όμιλος).
Η προπόνηση έγινε στις εγκαταστάσεις του Δασυγένειου Αθλητικού Κέντρου και το πρόγραμμα περιελάμβανε τακτική και ασκήσεις πρόληψης τραυματισμών.
Σε ό,τι αφορά τα νέα από το «μέτωπο» των τραυματιών, ο Αλέξης Καλογέρης, ο οποίος υπέστη αιμάτωμα στον δελτοειδή σύνδεσμο της ποδοκνημικής από ένα τάκλιν στο παιχνίδι της προηγούμενης Κυριακής με το Βυζάντιο Κοκκινοχώματος, ακολούθησε σήμερα ατομικό πρόγραμμα θεραπείας στο γυμναστήριο και στο γήπεδο. Ο 28χρονος μέσος της ομάδας μας θα δοκιμάσει την Πέμπτη (26/03) να μπει στο κανονικό πρόγραμμα.
Ο Αντώνης Καπνίδης, που υπέστη υπεξάρθρημα στον ώμο στον αγώνα με την ομάδα της Καβάλας, ακολούθησε μέρος του προπονητικού προγράμματος και στη συνέχεια έκανε ασκήσεις ενδυνάμωσης.
Ο Δημήτρης Σουνάς από την πλευρά του ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα ενδυνάμωσης.
Να σημειωθεί ότι από τη σημερινή προπόνηση απουσίαζε ο Δημήτρης Γκίνο. Ο 21χρονος διεθνής μέσος, που έχει υποχρεώσεις με αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της Αλβανίας (U-21), θα επιστρέψει στη Θεσσαλονίκη την Κυριακή (29/03).
Αύριο, Τετάρτη, θα ακολουθηθεί το ίδιο πρόγραμμα (απογευματινή προπόνηση με ασκήσεις τακτικής στο «Δασυγένειο»).
*Πηγή: arenafm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: