Τετάρτη, 8 Ιουλίου 2015

Κοροβέσης: «Περίμενα να βρω χειρότερη κατάσταση»

Καλύτερο κλίμα από εκείνο που περίμενε να συναντήσει βρήκε στον ΠΑΟΚ ο Νίκος Κοροβέσης, ο οποίος αποκάλυψε ότι είχε ζητήσει από τον πρόεδρος του ΠΑΣ Γιάννινα να πάει στον «Δικέφαλος του Βορρά».

Κοροβέσης: «Περίμενα να βρω χειρότερη κατάσταση»
Αναλυτικά όσα δήλωσε ο 23χρονος μπακ-χαφ στους εκπροσώπους του Τύπου στην Ολλανδία

Για την κατάσταση που έχει βρει στον ΠΑΟΚ:

«Φανταζόμουν ότι θα βρω χειρότερη κατάσταση και χειρότερο κλίμα. Έτσι άκουγα. Δεν είναι έτσι όμως. Τα παιδιά είναι δεμένα, έχουμε καλή παρέα και δουλεύουμε σωστά».

Για τους στόχους του:

«Θέλω να βελτιώνομαι κάθε μέρα. Θέλω να παίρνω πράγματα από τους πιο έμπειρους της ομάδας. Μακάρι να καθιερωθώ. Από εκεί και πέρα ο ΠΑΟΚ πρέπει να πάρει τίτλο, μακάρι να είναι το Κύπελλο».

Για τη συνεργασία του με τον Ιγκόρ Τούντορ:

«Δεν υπάρχει ομάδα στη χώρα να παίζει με τη δική φιλοσοφία. Έχουμε νέο σύστημα και τώρα στην αρχή μακάρι να αφομοιώσουμε ακόμη και τα μισά από όσα ζητεί. Έστω κι έτσι όμως πρέπει να περάσουμε στους ομίλους. Το ξέρω ότι είναι υποχρέωση».

Για την επιλογή του ΠΑΟΚ:

«Εδώ και καιρό είχα πει στον πρόεδρο του ΠΑΣ ότι στον ΠΑΟΚ θέλω να παίξω. Τώρα καταλαβαίνω ότι ακόμη δεν ξέρω ακριβώς που έχω έρθει. Θα το ζήσω καλύτερα και στη συνέχεια. Νομίζω όμως ότι πήρα μεταγραφή στο κατάλληλο σημείο».

Για την θέση του μπακ:

«Θέλει πολλά τρεξίματα. Θέλει μυαλό για να πάρεις αποφάσεις πότε πρέπει να πας που. Είναι δύσκολη η θέση».

Για το τι θέλει να πει στον κόσμο:

«Δεν ήμουν αστέρι και δεν θα γίνω το αστέρι της ομάδας. Δίνω το 100% σε κάθε προπόνηση με στόχο να κερδίσω μια ευκαιρία, να παίξω και εκεί να δείξω τι μπορώ να προσφέρω... Πρώτη φιλοδοξία μου είναι να καθιερωθώ στον ΠΑΟΚ».

Δεν υπάρχουν σχόλια: