Τετάρτη 8 Ιουλίου 2015

Νέο όνομα για τον «άσο»

Έναν νέο υποψήφιο φαίνεται πως εξετάζει η ΑΕΚ για τη θέση του τερματοφύλακα, αν και μέχρι χθες φαβορί για τον «άσο» έδειχνε ο Άλεν Μπαρόχα και οι ιθύνοντες του συλλόγου είχαν επαφές με τον Χάβι Βάρας.

Νέο όνομα για τον «άσο»
Μέχρι χθες η ΑΕΚ έδειχνε να έχει σε πρώτο πλάνο τον Άλεν Μπαρόχα για να πλαισιώσει τον Γιάννη Ανέστη στη θέση του τερματοφύλακα, ενώ παράλληλα η διοίκηση του συλλόγου ήταν σε συζητήσεις με τον Χάβι Βάρας.

Σύμφωνα με σημερινό δημοσίευμα της «Ώρας των Σπορ», από χθες έχει προκύψει ένα νέο όνομα για τον «άσο».

Συγκεκριμένα, η εφημερίδα υποστηρίζει πως η «Ένωση» έχει ξεκινήσει τις επαφές με τον παίκτη, ο οποίος ήταν στη λίστα του Μπράνκο Μιλοβάνοβιτς και τώρα φαίνεται πως αλλάζουν τα δεδομένα στην περίπτωσή του.

Ο Μπαρόχα φαίνεται πως παραμένει το φαβορί για τους «κιτρινόμαυρους», αφού οι διαπραγματεύσεις δείχνουν να είναι σε προχωρημένο στάδιο και μένει να φανεί τι ακριβώς συμβαίνει με τον νέο μεταγραφικό στόχο της ΑΕΚ.

Παράλληλα, δεν έχει «τελειώσει» και ο Βάρας για την «Ένωση» και πλέον οι ιθύνοντες του συλλόγου καλούνται να επιλέξουν ανάμεσα σε τρεις παίκτες για την κάλυψη του κενού που υπάρχει στη θέση του τερματοφύλακα. *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: