Τετάρτη 8 Ιουλίου 2015

Δεν «κολλάει» του Τζιοβάνι στην ΑΕΚ!!

Κανένα άγχος για την ολοκλήρωση της μεταγραφής του Τζιοβάνι δεν έχουν στην ΑΕΚ. Η… αυτοψία του πατέρα του στη χώρα μας, για να διαπιστώσει ότι δε συντρέχει λόγος ανησυχίας, είναι το μόνο που απομένει

Δεν «κολλάει» του Τζιοβάνι στην ΑΕΚ
Θέμα χρόνου εξακολουθεί να θεωρείται στην ΑΕΚ η μεταγραφή του Τζιοβάνι.

Η συμφωνία της «Ένωσης» με τους εκπροσώπους του παίκτη και τη Φλουμινένσε είναι δεδομένη -κάτι που ενισχύεται από σχετικά δημοσιεύματα στη Βραζιλία.

Το μόνο που μένει να ξεπεραστεί λοιπόν είναι η ανησυχία που υπάρχει απ’ την πλευρά της οικογένειάς του λόγω της κατάστασης που επικρατεί στην Ελλάδα.

Στο πλαίσιο αυτό εξάλλου είναι προγραμματισμένη κι η επίσκεψη του πατέρα του παίκτη στη χώρα μας, όπου αναμένεται να επιβεβαιώσει ότι δε συντρέχει κανένας κίνδυνος απ’ τη μετακίνηση του γιου του στην ΑΕΚ.

Αντίθετα με τον Τζιοβάνι πάντως, που εκτός απροόπτου θα φορέσει τα κιτρινόμαυρα, το ίδιο δεν πρόκειται να συμβεί με τον Στάνισα Μάτιτς. Ο Μπράνκο Μιλοβάνοβιτς αναφέρθηκε στον Σέρβο επιθετικό σε συνέντευξή του στη χώρα του, ωστόσο απ’ την «Ένωση» ξεκαθαρίστηκε, σύμφωνα με το «Goal», ότι δεν απασχολεί, ούτε πρόκειται ν’ απασχολήσει φέτος η περίπτωσή του.
*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: