Τετάρτη 8 Ιουλίου 2015

Βόκολος: «Η καρδούλα μας το ξέρει…»


Παρά την κατάσταση που επικρατεί στη χώρα ο Παναθηναϊκός μπόρεσε να κλείσει τους παίκτες που ήθελε και, όπως τόνισε ο Λεωνίδας Βόκολος, μόνο οι ιθύνοντες του συλλόγου ξέρουν πως τα κατάφεραν.

Βόκολος: «Η καρδούλα μας το ξέρει…»
Τους ποδοσφαιριστές που είχε ως προτεραιότητα να αποκτήσει κατά τη διάρκεια της μεταγραφικής περιόδου έχει καταφέρει να κάνει δικούς του ο Παναθηναϊκός, ο οποίος χθες ανακοίνωσε την απόκτηση του Σέρχιο Σάντσεθ.

Με την έλευση του Ισπανού αμυντικού οι «πράσινοι» έφτασαν τις έξι μεταγραφές (μετά τους Εσιέν, Λουντ, Θελάντερ, Καλτσά και Βέμερ) και πλέον κινούνται για άλλες δύο προσθήκες στο υπάρχον ρόστερ τους.

Εκείνη του εξτρέμ, με τον Χάρη Μαρία να είναι σε πρώτο πλάνο και περιμένουν την τελική απόφαση της Σάντερλαντ για το μέλλον του, και υπάρχουν σκέψεις και για έναν νεαρό επιθετικό που θα παίξει και στην ομάδα Νέων την επόμενη σεζόν και θα πάρει ευκαιρίες και με την πρώτη ομάδα.

Μπορεί οι «πράσινοι» να έχουν καταφέρει να κλείσουν σε σύντομο χρονικό διάστημα τις προτεραιότητές τους, όμως κάθε άλλο παρά εύκολα έφτασαν σε αυτό το σημείο.

Και αυτό παραδέχθηκε ο Λεωνίδας Βόκολος, όταν συναντήθηκε με οπαδούς της ομάδας στο αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος» και εκείνοι τον συνεχάρησαν για τις κινήσεις της ομάδας. Ωστόσο, ο τεχνικός διευθυντής του συλλόγου, σύμφωνα με τη SportDay, τους είπε: «Η καρδούλα μας το ξέρει τι τραβήξαμε για να κλείσουν όλα γρήγορα».
*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: