Τετάρτη, 8 Ιουλίου 2015

Σλούκας: «Ειπώθηκαν πράγματα που δεν ισχύουν»

Μια πικρία για κάποια πράγματα που γράφτηκαν μετά τη φυγή του από τον Ολυμπιακό έβγαλε ο Κώστας Σλούκας. «Μου πρόσφερε πολλά, αλλά αποφάσισα να αλλάξω σελίδα», δήλωσε.

Σλούκας: «Ειπώθηκαν πράγματα που δεν ισχύουν»

Αναλυτικά, ο 25χρονος γκαρντ μίλησε για:

-την αποχώρησή του από τον Ολυμπιακό: «Φέτος ήταν μια πολύ καλή χρονιά για μένα, ο κόουτς Σφαιρόπουλος με βοήθησε πάρα πολύ όπως κι ο Ολυμπιακός μού πρόσφερε πάρα πολλά. Δεν θέλω να πω κάτι περισσότερο για το θέμα της αποχώρησής μου από τον Ολυμπιακό. Παραπέμπω σε μια γραπτή δήλωση που έκανα μετά την απόφασή μου να αποδεχθώ την πρόταση της Φενέρ. Έλαβα την απόφαση πως αυτό ήταν το καλύτερο για την καριέρα και το αγωνιστικό μου μέλλον. Υπάρχουν σίγουρα και πράγματα που ειπώθηκαν, που γράφτηκαν, και δεν ευσταθούν, κάποια στιγμή στο μέλλον ίσως αναφερθώ σε αυτά, τώρα κρίνω πως δεν είναι κατάλληλη η στιγμή».

-τη συμφωνία με τη Φενέρ: «Αποφάσισα να αλλάξω σελίδα στην καριέρα μου και στη ζωή μου, ανταποκρίθηκα σε μια μεγάλη πρόκληση και τα δυο επόμενα χρόνια θα βρίσκομαι σίγουρα στην Τουρκία για λογαριασμό της Φενέρ. Το σίγουρο είναι πως αυτή η αλλαγή κλίματος μου δίνει έξτρα κίνητρο να δουλέψω σκληρά για να κερδίσω τη θέση μου σε μια ομάδα με υψηλές απαιτήσεις».

-την Εθνική: «Αυτήν τη στιγμή έχω ξεκινήσει προπονήσεις και θα συνεχίσω μέχρι να ενσωματωθώ στην αποστολή της Εθνικής ομάδας. Μακάρι να πάνε όλα καλά και να φτάσουμε όσο δυνατόν ψηλότερα. Έχουμε μπροστά μας ένα Ευρωμπάσκετ. Κακά τα ψέματα, κοιτάμε ψηλά, αυτή η ομάδα δικαιολογημένα δημιουργεί πάντα προσδοκίες. Σε ό,τι με αφορά, αυτό που με ενδιαφέρει είναι πώς θα είμαι χρήσιμος για τον προπονητή μου. πώς θα τον πείσω να με εμπιστευτεί και να μου δώσει ρόλο».

-το αν είναι εφικτό το μετάλλιο στο Ευρωμπάσκετ: «Είναι νωρίς για να κάνουμε εκτιμήσεις, είναι μια μεγάλη, σημαντική διοργάνωση το Ευρωμπάσκετ, απαιτεί να έχεις διάρκεια στην απόδοσή σου. Είμαστε καλό σύνολο, όμως πρόγνωση δεν θα κάνω, θα πάμε παιχνίδι με παιχνίδι». *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: