Τετάρτη 8 Ιουλίου 2015

Ιβιτς: «Υπήρξαν αλλαγές και έμεινα στον ΠΑΟΚ»

Τους λόγους για τους οποίους αποφάσισε να παραμείνει στην τεχνική ηγεσία της Κ20 του ΠΑΟΚ εξήγησε ο Βλάνταν Ίβιτς, μιλώντας σε ιστοσελίδα από τη Σερβία.

Ιβιτς: «Υπήρξαν αλλαγές και έμεινα στον ΠΑΟΚ»
Το γεγονός πως του προσφέρθηκε επαγγελματικό συμβόλαιο από τη διοίκηση του ΠΑΟΚ ήταν ένας από τους λόγους για τους οποίους ο Βλάνταν Ίβιτς αποφάσισε να παραμείνει στην Κ20 του συλλόγου.

«Υπάρχουν κάποιες αλλαγές. Πλέον, σε αντίθεση με τις δύο προηγούμενες σεζόν, έχω επαγγελματικό συμβόλαιο. Είμαι ικανοποιημένος, πολύ ικανοποιημένος. Μου έδειξαν εμπιστοσύνη, είναι τιμή μου που εργάζομαι στον ΠΑΟΚ», τόνισε αρχικά ο νεαρός προπονητής στη σέρβικη ιστοσελίδα «novosti.rs» και συμπλήρωσε:

«Υπήρξαν κάποιες επαφές. Μετά από τις συζητήσεις που είχα επέλεξα να μείνω στον ΠΑΟΚ. Ηταν έξυπνη κίνηση. Θα συνεχίσω να ηγούμαι της ομάδας Κ20 και θα επικοινωνώ με τον Ιγκόρ Τούντορ, τον προπονητή της πρώτης ομάδας του ΠΑΟΚ. Ακόμη δεν συναντηθήκαμε, γιατί ο χρόνος είναι εναντίον μας. Ελπίζω, όμως, ότι σε μερικούς μήνες θα είμαστε σε θέση να προτείνουμε πολλούς από τους παίκτες μας».

Στη συνέχεια, ο Ίβιτς υπογράμμισε πως: «Πλέον, τα χρήματα δεν είναι θέμα για την ομάδα. Μπορεί να αγοράσει έναν αριθμό παικτών, αλλά εμείς κάθε χρόνο παράγουμε τρεις ή τέσσερις ποδοσφαιριστές. Στον σύλλογο υπάρχει πλήρη οργάνωση. Όλα είναι στη θέση τους. Οι Ακαδημίες μας, μαζί με του Ολυμπιακού, είναι οι καλύτερες στην Ελλάδα. Στις νεότερες κατηγορίες ο ΠΑΟΚ είναι η κορυφαία ομάδα. Για παράδειγμα, ακούω, ότι ο Μίσκοβιτς (σ.σ. ποδοσφαιριστής των τμημάτων υποδομής του ΠΑΟΚ) θα κληθεί στις Εθνικές ομάδες της Σερβίας». *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: