Τετάρτη 8 Ιουλίου 2015

Κράτησε Σίμτσακ ο Άρης!!

Με την φανέλα του Άρη θα αγωνίζεται και τη νέα χρονιά ο Βασίλης Σίμτσακ, ο οποίος με τις εμφανίσεις του «κέρδισε» νέο συμβόλαιο.

Κράτησε Σίμτσακ ο Άρης
Παίκτης του Άρη θα παραμείνει ο Βασίλης Σίμτσακ. Ο 34χρονος πάουερ φόργουορντ/σέντερ υπέγραψε νέο συμβόλαιο και για την επόμενη χρονιά, μην αλλάζοντας… συνήθειες.

Η ανακοίνωση:

«Η ΑΡΗΣ Κ.Α.Ε. ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας της με τον Βασίλη Σίμτσακ για την επόμενη σεζόν.Ο 34χρονος (γεννημένος στις 3/3/1981), ύψους 2.05μ. σέντερ θα προσφέρει τις υπηρεσίες του στην ομάδα μας και την προσεχή σεζόν, μετά την επιτυχημένη παρουσία του κατά τη διάρκεια της περιόδου που τελείωσε, όπου βοήθησε τον ΑΡΗ τόσο εντός, όσο και εκτός παρκέ, με την ηγετική φυσιογνωμία του στα αποδυτήρια».

Η καριέρα του

Ο Σίμτσακ ξεκίνησε την καριέρα του στον Δούκα. Το 2003 πήγε στο Σπόρτιγκ όπου παρέμεινε ως το 2007. Εκείνη τη χρονιά μεταπήδησε στην ΑΕΚ (ήταν η πρώτη του συνεργασία με τον ασίσταντ κόουτς, τότε, Δημήτρη Πρίφτη) και τη σεζόν 2008-09 αγωνίστηκε στον ΠΑΟΚ.

Το 2009-10 έπαιξε στα Τρίκαλα και το 2010 οι δρόμοι του με τον νυν κόουτς του ΑΡΗ διασταυρώθηκαν εκ νέου, στην Καβάλα όπου έμεινε για δύο χρόνια. Την περίοδο 2012-13 ο Δημήτρης Πρίφτης τον πήρε μαζί του στον Ίκαρο Χαλκίδας και το 2013-14 αγωνίστηκε με τη φανέλα του Πανιωνίου, πριν την έλευσή του στον ΑΡΗ.
*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: