Τετάρτη 8 Ιουλίου 2015

Τουράν: «Δεν μπορούσα να… κοιμηθώ μέχρι να πάω στην Μπάρτσα»

Ενθουσιασμένος με τη μεταγραφή στην Μπαρτσελόνα εμφανίστηκε ο Αρντά Τουράν. Ο Τούρκος χαρακτήρισε όνειρο ζωής το να παίξει στους Καταλανούς κι ανέφερε ότι… δεν κοιμόταν μέχρι αυτό να οριστικοποιηθεί.

Τουράν: «Δεν μπορούσα να… κοιμηθώ μέχρι να πάω στην Μπάρτσα»

Σε συνέντευξή του στη «Mundo Deportivo», ο Τούρκος εμφανίστηκε ενθουσιασμένος που θα παίξει στους «μπλαουγκράνα» και περιέγραψε με γλαφυρό τρόπο πόσο πολύ το περίμενε:

«Είναι εκπληκτικό. Πάντα είχα ως όνειρο να παίξω σ’ αυτή την ομάδα. Από τη στιγμή που έμαθα για το ενδιαφέρον της Μπαρτσελόνα δεν μπορούσα να κοιμηθώ, μέχρι χθες που επισημοποιήθηκε η μεταγραφή. Ήμουν σε διακοπές, αλλά τηλεφωνούσα κάθε μέρα στον ατζέντη μου και τον ρωτούσα αν τελείωσε. Δεν μπορούσα να βγάλω την Μπάρτσα από το κεφάλι μου», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Ερωτώμενος, δε, για τη συνύπαρξή του με τα πολλά αστέρια των Καταλανών, ο Τουράν παρουσιάστηκε ανυπόμονος να τα συναντήσει και… ανακουφισμένος που δε θα τα έχει πλέον απέναντί του: «Αφού χρειάστηκε πρώτα να… υποφέρω αντιμετωπίζοντας παίκτες όπως οι Μέσι, Νεϊμάρ, Σουάρες και Ινιέστα, τώρα θα έχω την τιμή να παίζω μαζί τους. Ο Μέσι είναι ο καλύτερος στον κόσμο και ο Ινιέστα είναι το είδωλό μου». *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: