Τετάρτη 8 Ιουλίου 2015

Αναστασίου: «Έτοιμοι όταν πρέπει»

Μπορεί ο Παναθηναϊκός να μην έδειξε καλό πρόσωπο απέναντι στην Κλαμπ Μπριζ, αλλά ο Γιάννης Αναστασίου δηλώνει βέβαιος πως η ομάδα του θα εμφανιστεί όπως πρέπει, όταν πρέπει. Τι είπε για Σάντσεθ.

Αναστασίου: «Έτοιμοι όταν πρέπει»
Δεν... πτοείται απ' τη σημερινή εικόνα του Παναθηναϊκού απέναντι στην Κλαμπ Μπριζ ο Γιάννης Αναστασίου. Ο κόουτς του τριφυλλιού έκανε λόγο για κακή οργάνωση του τριφυλλιού κόντρα στους Βέλγους και εμφανίστηκε βέβαιος πως η ομάδα θα παρουσιαστεί όπως πρέπει, όταν πρέπει...

«Σε αυτό το παιχνίδι κάναμε πολλά λάθη όμως αυτό είναι θέμα οργάνωσης, δεν είχε να κάνει με τακτική μας. Δεν είχαμε οργάνωση και σίγουρα υπάρχει και η κούραση από τις προπονήσεις. Είναι λογικό και το ξέρουμε. Παίξαμε με έναν αντίπαλο πιο έτοιμο για να δούμε που βρισκόμαστε. Ήταν ένα καλό τεστ για τα παιδιά, νομίζω σταθήκαμε πολύ καλά όμως έχουμε ακόμη πολλή δουλειά μπροστά μας. Πρέπει να γίνουμε καλύτεροι στο αμυντικό κομμάτι και στη μεσαία γραμμή. Όλα είναι θέμα ηρεμίας και οργάνωσης, στις τρεις επόμενες εβδομάδες θα είμαστε πολύ καλύτεροι».

Όσον αφορά τον Σάντσεθ: «Κάθε ποιοτικός παίκτης μπορεί να κάνει τη διαφορά. Ο Σάντσεθ έχει την ποιότητα, ξέρει τη θέση και έχει εμπειρία στο υψηλό επίπεδο. Το σημαντικό σε αυτή τη φάση δεν είναι τα πρόσωπα αλλά ότι η ομάδα είναι έτοιμη, όλα πήγαν βάση πλάνου και η διοίκηση έκανε αυτά που έπρεπε».

Για το αν η Μπριζ είναι επιθυμητός αντίπαλος στα προκριματικά του Champions League: «Η Μπριζ είναι μια καλή ομάδα, όπως όλες σε αυτό το επίπεδο. Το σημαντικό είναι εμείς να είμαστε έτοιμοι όταν πρέπει».

Δεν υπάρχουν σχόλια: