Τετάρτη 8 Ιουλίου 2015

Σίμτσακ: «Ο Άρης ξαναμπαίνει στον δρόμο για την ελίτ»!

Μεγαλύτερες προκλήσεις θα υπάρχουν στον Άρη από τη νέα σεζόν, σύμφωνα με τον Βασίλη Σίμτσακ, που φανέρωσε με δηλώσεις του, τη χαρά του για την ανανέωση του συμβολαίου του.

Σίμτσακ: «Ο Άρης ξαναμπαίνει στον δρόμο για την ελίτ»
Ως μια από τις μεγαλύτερες ομάδες της Ευρώπης χαρακτήρισε τον Άρη ο Βασίλης Σίμτσακ, ο οποίος έκανε δηλώσεις στην ιστοσελίδα του συλλόγου, λίγη ώρα μετά την ανανέωση της συνεργασίας του (για έναν χρόνο)με τους Θεσσαλονικείς. Ο πολύπειρος πάουερ φόργουορντ/σέντερ τόνισε ότι με την έλευση της οικογένειας Λάσκαρη δημιουργούνται νέες προοπτικές, μεγαλύτερες προκλήσεις.

«Η παραμονή μου στον Άρη ήταν κάτι που επιθυμούσα πριν καν τελειώσει η προηγούμενη σεζόν. Χαίρομαι που όλα πήγαν καλά και θα συνεχίσω να προσφέρω τις υπηρεσίες μου σε μία από τις μεγαλύτερες ομάδες της Ευρώπης, η οποία ξαναμπαίνει στο δρόμο για την ελίτ», ανέφερε αρχικά.

Οι αναμνήσεις από τη σεζόν που τελείωσε είναι ακόμα νωπές. Τώρα που πέρασαν λίγες εβδομάδες, ποια γεύση σου έμεινε;

«Το πρόσημο είναι σίγουρα θετικό. Ήμασταν μία ομάδα – οικογένεια, δεμένη εντός κι εκτός παρκέ, η οποία έκανε μία πολύ καλή πορεία. Η επιστροφή του Άρη στην τετράδα είναι σημαντικό επίτευγμα, όπως και κάποιες σημαντικές νίκες που πετύχαμε. Υπήρξαν και κάποιες άσχημες στιγμές, όμως το σημαντικό είναι ότι αντιδράσαμε σαν ομάδα και ανακάμψαμε. Αν δεν είχαμε τα προβλήματα τραυματισμών στο τέλος, πιστεύω ότι θα παίρναμε ακόμα καλύτερη θέση».

Προς το τέλος της σεζόν βιώσατε την αλλαγή σελίδας στον Άρη, με την έλευση της οικογένειας Λάσκαρη. Ανοίγονται νέοι ορίζοντες για την ομάδα;

«Σίγουρα είναι πολύ ευχάριστο που ήρθε ένας επενδυτής στον Άρη. Σημαντικό όχι μόνο για την ομάδα, αλλά και για το ελληνικό μπάσκετ. Συνέβη κατά τη διάρκεια της σεζόν και το βιώσαμε εν μέσω αγώνων. Η έλευση της οικογένειας Λάσκαρη δημιουργεί νέες προοπτικές. Το κυριότερο είναι ότι ο Άρης αισθάνεται μία ασφάλεια στο θέμα της οικονομικής συνέπειας, αλλά και της αποπληρωμής των χρεών των χρεών, αφού το πρώτο ζητούμενο για μία χρεωμένη ομάδα είναι η οικονομική εξυγίανση, στη δύσκολη εποχή που ζούμε. Από κει και πέρα, υπάρχει το περιθώριο για αύξηση του μπάτζετ, κάτι που υπόσχεται τη δημιουργία πιο ισχυρής ομάδας».

Μία ομάδα η οποία μετά από τρία χρόνια επιστρέφει στην Ευρώπη…

«Συμφωνώ ότι τρία χρόνια εκτός Ευρώπης είναι πολλά για ένα μέγεθος σαν τον Άρη. Η συμμετοχή στο EuroCup κάνει ακόμα μεγαλύτερη την πρόκληση για τη νέα σεζόν. Ελπίζω να κάνουμε μία καλή πορεία».

Για τον Βασίλη Σίμτσακ αλλάζει κάτι ενόψει της νέας σεζόν;

«Πάντα ήμουν παίκτης ομάδας. Θα κάνω ό,τι όλα τα χρόνια, αυτό που θα μου ζητηθεί, για να προσθέσω ένα λιθαράκι στη νέα προσπάθεια του Άρη. Είναι πολύ σημαντικό να έχουμε και πάλι οικογενειακό κλίμα, όπως πέρυσι. Αυτό έπαιξε ρόλο – κλειδί στην πορεία μας». *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: