Τετάρτη 8 Ιουλίου 2015

Στην ΑΕΚ ο Παύλος!!

Παίκτης της ΑΕΚ είναι κι επίσημα ο Νικ Παύλος. Ο Ελληνοαμερικανός (που προέρχεται από το πανεπιστήμιο του Greensboro και προορίζεται για back up του Χέρστον) υπέγραψε το συμβόλαιό του με την «Ένωση».

Στην ΑΕΚ ο Παύλος!

Οι επαφές της «Ένωσης» με τον Ελληνοαμερικανό ολοκληρώθηκαν με ιδανικό τρόπο κι έτσι σφραγίστηκε ότι από τη νέα σεζόν θα φοράει τα κιτρινόμαυρα.

Ο Παύλος, που προέρχεται από το ίδιο πανεπιστήμιο με τον Κάιλ Χάινς (Greensboro), υπέγραψε το συμβόλαιό του ανεβάζοντας μάλιστα και σχετική φωτογραφία στο Facebook. Έστειλε, δε, και το πρώτο του μήνυμα ως παίκτης της ΑΕΚ γράφοντας:

«Είμαι ενθουσιασμένος και ανακοινώνω την έναρξη της επαγγελματικής μου καριέρας στην Ελλάδα για την ομάδα της ΑΕΚ. Είναι μια σπουδαία ευκαιρία να παίξω σε αυτή την ομάδα και σε τέτοιο επίπεδο. Είναι ένα όνειρο που βγαίνει αληθινό, να παίζω επαγγελματικά μπάσκετ. Η σκληρή δουλειά με έφερε εδώ, αλλά αυτή είναι μόνο η αρχή».

O 23χρονος φόργουορντ θ’ αποτελέσει μια ακόμα επιλογή στα χέρια του Ντράγκαν Σάκοτα, που τον προορίζει για back up του Μαλίκ Χέρστον και ποντάρει στο πολύ καλό σουτ που διαθέτει.

Κάτι που αποδεικνύεται εξάλλου κι από τα στατιστικά του στην τελευταία χρονιά στο κολεγιακό πρωτάθλημα, όπου είχε 10,6 πόντους, 3,8 ριμπάουντ και 1,6 ασίστ ανά παιχνίδι, αλλά κυρίως ποσοστό 43,3% στα τρίποντα. *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: