Παρασκευή 31 Ιουλίου 2015

Αμάν αυτές οι κόκκινες...!!

Η Γουέστ Χαμ είδε για τρίτη φορά ποδοσφαιριστή της να παίρνει κόκκινη στα πέντε φετινά ευρωπαϊκά παιχνίδια και με την αποβολή του Κόλινς, στο δεύτερο μέρος του αγώνα με την Άστρα στο «Boleyn Ground», έχασε προβάδισμα δύο τερμάτων για να μείνει στο τελικό 2-2 για τον γ' προκριματικό του Γιουρόπα Λιγκ!  
Αν και η Γουέστ Χαμ ήταν εκείνη που τρόμαξε πρώτη με τον Τεξέιρα να σουτάρει στην εξωτερική πλευρά της εστίας του Αντριάν στο 11ο λεπτό, ο Παγιέτ που έκανε... πράγματα και θαύματα για τους Λονδρέζους οδήγησε την ομάδα του στο γκολ αλλά και σε στιγμές που προκαλούσαν έντονη ανησυχία στα καρέ των Γεωργιανών. Από δική του σέντρα, λοιπόν, ο Ένερ Βαλένσια με κεφαλιά στο 23' άνοιξε το σκορ, τα «σφυριά» περιόρισαν πολύ την άστρα με την καλή ψυχολογία μετά το προβάδισμα στο σκορ και στο 45' ο Ζάρατε έχασε πολύ μεγάλη ευκαιρία, βλέποντας τον αντίπαλο πορτιέρο να του λέει «όχι». Το κακό για τον Σλάβεν Μπίλιτς ήταν πως έχασε τον σκόρερ, αλλά και τον Ο'Μπράιεν με τραυματισμούς από το πρώτο μέρος.
Τα πράγματα, ωστόσο, έγιναν ακόμα καλύτερα για τη Γουέστ Χαμ με την έναρξη του δευτέρου μέρους, αφού ο Μάουρο Ζάρατε με ατομική ενέργεια και ωραίο σουτ έκανε το 2-0 στο «Boleyn Ground» και το σκορ, σε συνδυασμό με το χρονικό σημείο, προς το παρόν προκάελεσε τον αιφνιδιασμό και την απογοήτευση τους Γεωργιανούς. Ακόμα κι έτσι, όμως, η φετινή... παράδοση των «σφυριών» στις αποβολές δεν θα σταματούσε και στο 58' ο Τζέιμς Κόλινς αντίκρισε τη δεύτερη κίτρινη, αφήνοντας την ομάδα του με παίκτη λιγότερο για το υπόλοιπο του αγώνα. Ήταν φυσικό η Άστρα να πάρει κάποια μέτρα στο γήπεδο και να τολμήσει λίγο περισσότερο, με τον Μπόντριν στο 71' να σκοράρει με καταπληκτικό σουτ, να μειώνει σε 2-1 και φυσικά να αγχώνει τον Μπίλιτς και τους παίκτες του! Το χειρότερο σενάριο για τη Γουέστ Χαμ, επιβεβαιώθηκε στο 82', με το αυτογκόλ του Ογκμπόνα σε προσπάθειά του να διώξει μια μπαλιά στο ύψος του πέναλτι και άθελά του νίκησε τον Αντριάν για το τελικό 2-2...
Στο φινάλε, αποβλήθηκε και ο Σλάβεν Μπίλιτς που... επιβεβαίωσε το έντονο ταπεραμέντο του και άφησε τον εκνευρισμό του από την τροπή του παιχνιδιού, να νικήσει.
Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:
Γουέστ Χαμ: Αντριάν, Ο'Μπράιεν, Κόλινς, Ογκμπόνα, Κρέσγουελ, Νομπλ, Κουγιατέ, Ζάρατε (76' Τζάρβις), Όξφορντ, Βαλένσια (37' Μαϊγκά), Παγιέτ
Άστρα: Λανγκ, Κεϊρός, Άλβες, Γκαμάν, Μοραΐς, Μπολντρίν (86' Νταντέα), Μπουντέσκου (93' Λόβιν), Σέτο, Ίνακ, Τεξέιρα, Αμορίμ (77' Φλορέα)
*Πηγή: England365.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: