Παρασκευή 31 Ιουλίου 2015

Δρίκος: «Μας βοήθησαν πολύ σερβίς, μπλοκ»

Στο επιτυχημένο σερβίς και μπλοκ των παικτών της Εθνικής βόλεϊ των ανδρών απέδωσε, κατά μεγάλο βαθμό, τη νίκη επί της Λευκορωσίας ο Σωτήρης Δρίκος.

Δρίκος: «Μας βοήθησαν πολύ σερβίς, μπλοκ»
Ο ομοσπονδιακός τεχνικός τόνισε πως τα δύο προαναφερόμενα στοιχεία δημιούργησαν πρόβλημα στους πρώην Σοβιετικούς, οι οποίοι διαθέτον έμπειρους παίκτες στις τάξεις τους και δε στάθηκε στο σερί των επτά συνεχόμενων αγώνων, αλλά στη διάθεση των διεθνών να προσφέρουν, στεκόμενος στην κούραση που έφερε τις τρεις τελευταίας άσχημες εμφανίσεις.

Αναλυτικά: «Νομίζω ότι από την αρχή παίξαμε καλά, ειδικά στο σερβίς και το μπλοκ, όπου μπορεί να μην πήραμε πάρα πολλούς άμεσους πόντους, αλλά δημιουργήσαμε πολλά προβλήματα στον αντίπαλό μας. Αυτό το ματς, όμως, τελείωσε κι αύριο έχουμε μπροστά μας ένα εξίσου δύσκολο ματς, αφού η Λευκορωσία είναι μια καλή ομάδα με έμπειρους αθλητές.

Όσον αφορά το σερί, κανείς δεν θέλει να χάνει, αλλά, πέρα από τις νίκες, είναι και η συνολική εμφάνιση της ομάδας. Τα τρία τελευταία παιχνίδια δεν ήταν τα καλύτερά μας, αλλά αυτό είναι φυσιολογικό, αφού είμαστε στο τέλος της σεζόν, με τους παίκτες μας να έχουν συμπληρώσει έντεκα μήνες προπονήσεων και αγώνων». *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: