Παρασκευή 31 Ιουλίου 2015

Φτιάχνει «κιτρινόμαυρη» ατμόσφαιρα η ΑΕΚ με Σεβίλλη!! (pic)

Ντύνει το ΟΑΚΑ στα κιτρινόμαυρα η ΑΕΚ. Στην Ένωση –με αφορμή την συνεργασία με τη Nike- τύπωσαν μπλουζάκια για να σφραγίσουν με στυλ την επιστροφή της ομάδας στο φιλικό με την Σεβίλλη στις 8 Αυγούστου

Φτιάχνει «κιτρινόμαυρη» ατμόσφαιρα η ΑΕΚ με Σεβίλλη! (pic)

Μάλιστα, οι κάτοχοι εισιτηρίων συγκεκριμένων θυρών θα έχουν την δυνατότητα να προμηθευτούν το συγκεκριμένο t-shirt δωρεάν. Τέλος, στην ανακοίνωση των κιτρινόμαυρων τονίζεται πως τις επόμενες μέρες θα γίνουν γνωστές οι τιμές αλλά και ο τρόπος διάθεσης των εισιτηρίων για το φιλικό κόντρα στους κατόχους του Europa League.

inner

Αναλυτικά:

«Ντύστε στα κίτρινα «το ΟΑΚΑ της επιστροφής» για το φιλικό με τη Σεβίλλη το Σάββατο 8 Αυγούστου με τη συλλεκτική φανέλα της NIKE, που σφραγίζει την τριετή συμφωνία της εταιρίας με την ΑΕΚ, αλλά και τις νέες εμφανίσεις της ομάδας.

Στους φίλους της ΑΕΚ -μαζί με την αγορά του εισιτηρίου τους στις Θύρες 7, 9, 11, 13, 29 και VIP- θα προσφέρεται δωρεάν το κίτρινο επετειακό t-shirt, που κυκλοφορεί σε περιορισμένο αριθμό έως εξαντλήσεως των αποθεμάτων.

Ταυτόχρονα για τους υπόλοιπους φιλάθλους μας το συλλεκτικό t-shirt θα πωλείται έναντι 15 ευρώ στην αίθουσα Κασιμάτη του ΟΑΚΑ στην οποία από την προσεχή Τετάρτη θα ξεκινήσει η προπώληση των εισιτηρίων του φιλικού με τη Σεβίλλη και η διάθεση της επετειακής φανέλας.
Το ίδιο θα ισχύσει και για τους αγοραστές των e-tickets (το σύστημα θα τεθεί σε λειτουργία από τη Δευτέρα) των θυρών 7, 9, 11, 13, 29 και VIP, που θα μπορούν να παραλαμβάνουν τα επετειακά t-shirts έως και την Παρασκευή στην αίθουσα Κασιμάτη. Θα επακολουθήσει η αναλυτική ανακοίνωση για τις τιμές και τον τρόπο διάθεσης των εισιτηρίων με τη Σεβίλλη.

Ελάτε στο ΟΑΚΑ το Σάββατο 8 Αυγούστου, ντυθείτε στα κίτρινα με το συλλεκτικό t-shirt της NIKE και απολαύστε την νέα ΑΕΚ με τη νέα της εμφάνιση».
*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: