Παρασκευή 31 Ιουλίου 2015

Ανανέωσαν Γουόλκοτ και Καθόρλα!!

Τα συμβόλαια δύο εκ των πολυτιμότερων μονάδων της κατάφερε να ανανεώσει η Άρσεναλ, η οποία ανακοίνωσε την επέκταση της συνεργασίας της με τους Θίο Γουόκοτ και Σάντι Καθόρλα!

Ανανέωσαν Γουόλκοτ και Καθόρλα!
Η διοίκηση της Άρσεναλ φρόντισε να κάνει διπλό «δώρο» στους φίλους της ομάδας, ανακοινώνοντας την ανανέωση των συμβολαίων των Θίο Γούλοκοτ και Σάντι Καθόρλα. Και αν για τον Ισπανό, η είδηση ήταν... αναμενόμενη (δεν γνωστοποιήθηκε η χρονική διάρκεια του νέου του συμβολαίου), για τον Άγγλο, φαινόταν πως θα υπάρχουν ακόμα πολλά σήριαλ. Όχι όμως! Ο 26χρονος ανανέωσε τη συνεργασία του με τους Λονδρέζους για τα επόμενα τέσσερα χρόνια και αυτόματα έγινε σύμφωνα με πληροφορίες ένας από τους πιο ακριβοπληρωμένους παίκτες του συλλόγου (140,000 λίρες την εβδομάδα).

«Είμαστε ευχαριστημένοι που επεκτείναμε τα συμβόλαια του Καθόρλα και του Γουόλκοτ. Και οι δύο είναι κορυφαίας ποιότητας παίκτες, που είναι απόλυτα σημαντικοί στην ομάδα μας. Εκτός από τη μεγάλη συνεισφορά στο γήπεδο, έχουν και οι δύο περίσσια εμπειρία και είναι πολύ δημοφιλείς στο γήπεδο. Είμαστε πολύ ευχαριστημένοι που ανανέωσαν και οι δύο τα συμβόλαιά τους, καθώς προσφέρει στην ομάδα μας περαιτέρω σταθερότητα στην ποιότητά μας», ήταν τα λόγια του Αρσέν Βενγκέρ.

Πηγή: England365.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: