Παρασκευή 31 Ιουλίου 2015

Ανακοίνωσε Βύντρα η Χάποελ!!


Άργησε αλλά ήρθε η ανακοίνωση του Λουκά Βύντρα απ’ την Χάποελ Τελ Αβίβ. Για δύο χρόνια η συνεργασία του Έλληνα αμυντικού με τους Ισραηλινούς. «Σειρά μου να ανταποδώσω την προσπάθεια», είπε.

Ανακοίνωσε Βύντρα η Χάποελ

Οι συζητήσεις τους πέρασαν από σαράντα κύματα, όμως τελικά ο Έλληνας αμυντικός τα βρήκε με τους Ισραηλινού και θα συνεχίσει εκεί την καριέρα του, μετά από δύο χρόνια στο ισπανικό πρωτάθλημα με τη φανέλα της Λεβάντε.

Η συμφωνία ήρθε μετά από δύο επισκέψεις του Βύντρα στο Ισραήλ και, όπως τόνισε στις πρώτες του δηλώσεις, είναι έτοιμος να ανταποδώσει στους ανθρώπους της ομάδες την επιμονή που έδειξαν για να τον αποκτήσουν.

«Είμαι χαρούμενος που εντάχθηκα στην οικογένεια της Χάποελ Τελ Αβίβ. Εκτιμώ τις προσπάθειες που έχει κάνει η ομάδα για να με αποκτήσει. Θέλω να ευχαριστήσω τον πρόεδρο Αμίρ Καμπίρι, ο οποίος είναι πολύ ιδιαίτερος άνθρωπος. Είναι η σειρά μου να ανταποδώσω στην ομάδα τις προσπάθειες και την αξιόλογη επένδυση. Θα κάνω τα πάντα, μαζί με τους συμπαίκτες μου, για να φέρω την ομάδα εκεί που θέλει και χρειάζεται να βρίσκεται».
*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: