Παρασκευή 31 Ιουλίου 2015

Στη Λεωφόρο τα πλέι οφ, «παίζεται» για τους ομίλους!!


Σιγουριά επικρατεί στις τάξεις του Παναθηναϊκού πως η ομάδα θα αγωνιστεί κανονικά στα πλέι οφ του Champions League, όμως απαιτούνται κάποια έργα για να συμβεί το ίδιο και στους ομίλους.

Στη Λεωφόρο τα πλέι οφ, «παίζεται» για τους ομίλους
Το «παρών» στη συνάντηση με τους εκπροσώπους της UEFA που επιθεώρησαν το γήπεδο της Λεωφόρο έδωσε χθες ο Γιάννης Αλαφούζος, εκπροσωπώντας ο ίδιος τον Παναθηναϊκό κατά τη διάρκεια του ελέγχου και στη συνέχεια γευμάτισε με τα τρία στελέχη της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας.

Ο πρόεδρος της «πράσινης» ΠΑΕ εξέφρασε την επιθυμία η ομάδα να δώσει τα παιχνίδια της στη φυσική της έδρα, λέγοντας πως «εδώ είναι το σπίτι μας, η έδρα μας, μας δίνει δύναμη και είναι ένα καθαρά ποδοσφαιρικό γήπεδο. Είμαστε αποφασισμένοι να κάνουμε, ό,τι είναι αναγκαίο, προκειμένου να δώσουμε στη φυσική μας έδρα και τα παιχνίδια του ομίλου του Champions League σε περίπτωση που προκριθούμε».

Για το Europa League, ακόμα και για τους ομίλους, δεν συντρέχει κάποιος λόγος ανησυχίας, όμως τα στάνταρ για το Champions League είναι ιδιαίτερα υψηλά.

Για τα πλέι οφ της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης απαιτούνται κάποιες βελτιώσεις στο «Απόστολος Νικολαΐδης» και αυτές μπορούν να γίνουν άμεσα, όμως τα πράγματα δυσκολεύουν για τους ομίλους, αλλά και εκεί θα γίνει μεγάλη προσπάθεια, ώστε η ομάδα να παίξει στο σπίτι της. *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: