Παρασκευή 31 Ιουλίου 2015

Μπενίτες: «Συνήθισα στην Ελλάδα την πίεση»

Ο Χόρχε Μπενίτες επεσήμανε –για άλλη μια φορά- ότι στόχος του στην Κρους Ασουλ είναι να πετύχει πολλά τέρματα ξεκαθαρίζοντας ότι η πίεση πια δεν τον τρομάζει.

Μπενίτες: «Συνήθισα στην Ελλάδα την πίεση»
«Θέλω να βάλω γκολ, έχω βάλει γκολ παντού, νομίζω ότι το γκολ δεν είναι πρόβλημα», τόνισε ο Χόρχε Μπενίτες σε συνέντευξη που παραχώρησε σε ΜΜΕ στο Μεξικό με αφορμή τον δανεισμό του στην Κρους Ασούλ από τον Ολυμπιακό.

«Εάν μου δίνουν τις πάσες, πάντα ψάχνω τον τρόπο να δημιουργήσω ευκαιρίες για να σκοράρω. Σε όλα τα ματς που έπαιξα, είχα ευκαιρίες για γκολ. Μερικές φορές δεν μπορώ να σκοράρω, αλλά δίνω πάσα σε κάποιον συμπαίκτη μου να το κάνει. Δεν έχω πρόβλημα με αυτό. Παίζω για να δώσω χαρά στον κόσμο, στους οπαδούς, γιατί πιστεύει ότι η Κρους Ασούλ έχει κοινό παθιασμένο», τόνισε και συνέχισε απαντώντας σε σχετική ερώτηση για την πίεση που ενδεχομένως να έχει στην Κρους Ασούλ.

«Δεν αισθάνομαι πίεση, πάντα προσπαθώ να διασκεδάσω αυτό που κάνω. Η πίεση δεν με τρομάζει, την έζησα στην Ελλάδα. Εκεί σου πετούν πράγματα από την εξέδρα και περνούν από δίπλα σου», κατέληξε. *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: