Παρασκευή 31 Ιουλίου 2015

Πιστεύει πολύ στον Άιμπ ο Ρότζερς!!

Στα βασικά του πλάνα ενόψει της νέας σεζόν βάζει τον Τζόρντον Άιμπ ο Μπρένταν Ρότζερς, με τον προπονητή της Λίβερπουλ να τονίζει πως πιστεύει πολύ στις ικανότητες του νεαρού εξτρέμ και θέλει να τον βοηθήσει να φτάσει στο ανώτατο επίπεδο.  
Ο νεαρός άσος των «κόκκινων» εντυπωσίασε πέρυσι με τις εμφανίσεις που πραγματοποίησε στην Πρέμιερ Λιγκ, ήταν εξαιρετικός στη φετινή προετοιμασία της ομάδας σε Ασία και Αυστραλία και έχει κερδίσει την εμπιστοσύνη του Μπρένταν Ρότζερς που... έχει πάθει την πλάκα του!
«Είναι ένας παίκτης που θέλουμε πολύ να τον βοηθήσουμε να φτάσει σε τοπ επίπεδο. Οφείλουμε όμως να του δώσουμε χρόνο και να φροντίσουμε ώστε οι συνθήκες που η δουλειά που γίνεται στον σύλλογο να τον βοηθήσουν να γίνει ο παίκτης που μπορεί.
Δουλεύει πολύ, έχει πολλά περιθώρια βελτίωσης, θα παίξει πολύ περισσότερο τη νέα σεζόν και έχει δείξει ότι μπορεί να κάνει εξαιρετικά πράγματα. Απλά δεν θα πρέπει να ξεχνάμε ότι είναι ένα παιδί 19 ετών και χρειάζεται υπομονή και διαχείριση...» ήταν χαρακτηριστικά τα λόγια του κόουτς της Λίβερπουλ.
*Πηγή: England365.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: