Παρασκευή 31 Ιουλίου 2015

Φεύγει ο Λούκας

Παρελθόν θα πρέπει να θεωρείται ο Λούκας Πέρεθ για τον ΠΑΟΚ, ύστερα από το χθεσινοβραδινό δείπνο της πλευράς του Ισπανού μεσοεπιθετικού με τον Ιβάν Σαββίδη. Οι λεπτομέρειες της αποχώρησής του.

Φεύγει ο Λούκας
Με ένα πανέμορφο γκολ και μία ακόμη καλή εμφάνιση αποχαιρέτησε την Τούμπα και τον κόσμο του ΠΑΟΚ ο Λούκας Πέρεθ.

Όλα δείχνουν ότι ο Ισπανός μεσοεπιθετικός θα αποχωρήσει από τον «Δικέφαλο του Βορρά» με προορισμό τη Λα Κορούνια, καθώς υπάρχει ήδη συμφωνία για συμβόλαιο μέχρι το 2019.

Μετά το τέλος του χθεσινοβραδινού αγώνα με την Σπαρτάκ Τρνάβα o 29χρονς άσος και ο μάνατζέρ του, Ροντρίγκο Φερνάντεθ Λοβέγιε, είχαν δείπνο με τον Ιβάν Σαββίδη, το οποίο κατέληξε να έχει αποχαιρετιστήριο χαρακτήρα.

Ο ισχυρός άνδρας της «ασπρόμαυρης» ΠΑΕ προσπάθησε να μεταπείσει τον Λούκας, όμως εκείνος του εξέφρασε για άλλη μία φορά την επιθυμία να επιστρέψει στην πατρίδα του και να αγωνιστεί στην Ντεπορτίβο.

«Αγαπώ τον ΠΑΟΚ, εκτιμώ ό,τι μου έχει προσφέρει στην καριέρα μου, αλλά έχω μια μεγάλη προοπτική μπροστά μου. Δεν είναι οικονομικό το θέμα, θέλω να παίξω στην Ισπανία και την ιδιαίτερη πατρίδα μου, την Γαλικία και σίγουρα δεν είναι πρόβλημά μου ο ΠΑΟΚ», είπε μεταξύ άλλων ο παίκτης στον Σαββίδη.

Όσον αφορά τώρα το οικονομικό σκέλος της υπόθεσης, φαίνεται πως η συμφωνία θα είναι για 1,5 εκατ. ευρώ και θα υπάρξουν και κάποιοι όροι για την ολοκλήρωσή της.

Πρώτα όλα θα μπει ποσοστό μεταπώλησης κοντά στο 50% και θα προβλέπεται και ένα επιπλέον ποσό αν ο ισπανικός σύλλογος παραμείνει στην Primera Division και ο Λούκας πετύχει έναν συγκεκριμένο αριθμό γκολ. *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: