Παρασκευή 31 Ιουλίου 2015

Φυτανίδης: «Το ματς τελείωσε στο πρώτο ημίχρονο»

Στο γεγονός πως η αναμέτρηση του Ατρομήτου στη Στοκχόλμη κόντρα στην ΑΙΚ ολοκληρώθηκε ουσιαστικά στο πρώτο ημίχρονο στάθηκε ο Σωκράτης Φυτανίδης.

Φυτανίδης: «Το ματς τελείωσε στο πρώτο ημίχρονο»
Ο διεθνής σέντερ μπακ των Περιστεριωτών τόνισε πως ήταν δύσκολο το ματς, όμως το διευκόλυνε η τακτική τους, ζητώντας συγκέντρωση για τη ρεβάνς, ώστε να μην αντιμετωπίσουν παρόμοια προβλήματα με των περασμένων ετών. Δεν έδωσε υποσχέσεις, όμως τόνισε πως πρέπει να παραμέινουν ενωμένοι.

Αναλυτικά: «Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι, που για εμάς κρίθηκε στο πρώτο ημίχρονο. Βγάλαμε, όμως, στο γήπεδο την τακτική που μας ζήτησε ο προπονητής και πήραμε το ματς από το πρώτο ημίχρονο. Υπάρχει το δεύτερο παιχνίδι και πρέπει να συγκεντρωθούμε σε αυτό, ώστε να μην αντιμετωπίσουμε τα προβλήματα που είχαμε τα προηγούμενα χρόνια. Πρέπει να πάμε βήμα – βήμα. Σαν να έχουμε παίξει ένα ημίχρονο και να μένει ακόμη ένα. Αυτό σκεφτόμαστε τώρα.

Δεν θέλω να δίνω υποσχέσεις. Πρέπει να είμαστε ενωμένοι. Όλοι μαζί, οι παίκτες και ο κόσμος και να έχουμε ένα κοινό σκοπό. Εμείς, από την πλευρά μας, πρέπει να βγάζουμε τον καλύτερό μας εαυτό στο γήπεδο. Το σημαντικό είναι να ανταποδώσουμε όσα μας δίνει η ομάδα και να κάνουμε χαρούμενο τον κόσμο. Να τους δίνουμε τα όνειρα και τη φιλοδοξία για να έρχονται στο γήπεδο».

Δεν υπάρχουν σχόλια: