Τετάρτη 5 Αυγούστου 2015

Με 25 στην Κύπρο ο Αστέρας!!

Είκοσι πέντε ποδοσφαιριστές ανακοίνωσε ο Στάικος Βεργέτης για την αποστολή του Αστέρα Τρίπολης, ο οποίος θα δώσει δύο φιλικά επί κυπριακού εδάφους.

Με 25 στην Κύπρο ο Αστέρας
Με προορισμό την Κύπρο αναχώρησε ο Αστέρας από την Τρίπολης, με τον Στάικο Βεργέτη να ανακοινώνει την αποστολή για τα δύο φιλικά που θα δώσουν οι Αρκάδες στη μεγαλόνησο.

Συγκεκριμένα, ο Έλληνας τεχνικός πήρε 25 παίκτες μαζί του για τους αγώνες με Ενωση Παραλιμνίου (06/08) και ΑΠΟΕΛ (07/08).

Στην Κύπρο δεν ταξιδεύει ο Μπαράλες, ο οποίος στη χθεσινή προπόνηση δέχθηκε ένα χτύπημα στο πόδι και είναι τραυματίας.

Ο Αργεντινός επιθετικός επρόκειτο να ταξιδέψει για τα δύο φιλικά και η απουσία του δεν έχει να κάνει με τα μεταγραφικά σενάρια.

Εκτός είναι επίσης οι Λούι, Νίκο, Κουρμπέλης, Κιτοκό, οι οποίοι αντιμετωπίζουν προβλήματα. Συμμετέχουν οι μικροί από την Κ20, Χούλιο Ντε Μπλάσις (αδερφός του Πάμπλο) και Νάτσης.

Η αποστολή

Τερματοφύλακες: Γιώργος Μπαντής, Κώστας Θεοδωρόπουλος, Τόμας Κοσίτσκι.
Αμυντικοί: Ντορίν Γκόιαν, Γιώργος Ζησόπουλος, Καλίφα Σανκαρέ, Φερνάντο Αλόκο, Κώστας Γιαννούλης, Σάκης Παντελιάδης, Τάσος Τσοκάνης.
Μέσοι: Έντερσον Τορμένα, Μούκαμ, Ντουντού, Ματίας Ιγκλέσιας, Ελίνι Δημούτσος, Ρασίντ Χαμντανί, Ουάτο, Ντε Μπλάσις, Χάρης Νάτσης, Μπερτόλιο, Φούντας, Λανθαρότε.
Επιθετικοί: Μάσα, Γιάννου, Σκούρτης.
*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: