Τετάρτη 5 Αυγούστου 2015

Από «κόσκινο» ο Σαμαράς!!


Σε εξονυχιστικές εξετάσεις θα χρειαστεί να υποβληθεί ο Γιώργος Σαμαράς, προτού κληθεί να υπογράψει το νέο του συμβόλαιο με τη Σαμπντόρια, όπως γράφουν σήμερα στην Ιταλία.

Από «κόσκινο» ο Σαμαράς
Ειδικό γιατρό επιστρατεύει η διοίκηση της Σαμπντόρια για να διαπιστωθεί η κατάσταση του Γιώργου Σαμαρά, λίγες εβδομάδες πριν από την έναρξη του ιταλικού πρωταθλήματος.

Συγκεκριμένα, στην Ιταλία γράφουν ότι οι ιθύνοντες του συλλόγου θέλουν να είναι απόλυτα σίγουροι για την οσφυαλγία που αντιμετωπίζει ο διεθνής άσος και στη συνέχεια να αποφασίσουν για την ολοκλήρωση (ή όχι) της μεταγραφής.

«Σήμερα ένας ειδικός θα αναλύσει την οσφυαλγία του Γιώργου Σαμαρά, επιθετικού που η Σαμπντόρια θέλει να αποκτήσει, αλλά θα ολοκληρώσει τη μεταγραφή του μόνο στην περίπτωση που διαπιστωθεί πως δεν υπάρχει θέμα.

Οι ιατρικές εξετάσεις ξεκίνησαν χθες και θα εξακολουθήσουν σήμερα, προκειμένου να καθοριστεί η έκταση της ζημιάς του παίκτη και να φανεί εάν τελικά υπάρχει ή όχι νόημα για την ολοκλήρωση της μεταγραφής, με δεδομένη την ανάγκη της Σαμπντόρια να αποκτήσει έναν επιθετικό», έγραψε η ιστοσελίδα Tuttomercatoweb. *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: