Τετάρτη 5 Αυγούστου 2015

Η ενδεκάδα του Παναθηναϊκού!

Η αναμενόμενη ενδεκάδα επελέγη από τον Γιάννη Αναστασίου στη ρεβάνς του Παναθηναϊκού με την Κλαμπ Μπριζ για τον τρίτο προκριματικό γύρο του Champions League. Πώς κατεβαίνουν οι Βέλγοι.

Η ενδεκάδα του Παναθηναϊκού
Δεν επέλεξε την τακτική του… αιφνιδιασμού ο Γιάννης Αναστασίου στην ενδεκάδα που επέλεξε για τον επαναληπτικό του Παναθηναϊκού με την Κλαμπ Μπριζ για τον τρίτο προκριματικό γύρο του Champions League.

Ο προπονητής του «τριφυλλιού» επέλεξε την απολύτως αναμενόμενη ενδεκάδα, με τον Κοτσόλη στο τέρμα, τους Βέμερ και Πράνιτς στο δεξί κι αριστερό άκρο της άμυνας αντίστοιχα, τους Ταυλαρίδη και Τριανταφυλλόπουλο δίδυμο στόπερ, τους Κουτρουμπή, Ζέκα και Λαγό στο χώρο του κέντρου, με τον Νίνη και τον Καρέλη μπροστά τους και τον Μπεργκ στην κορυφή της επίθεσης σε 4-3-2-1.

Για την Μπριζ, ο Μισέλ Πρεντόμ επέλεξε τους Μπρουζές, Κουλς, Μέχελε, Ντουάρτε, Ντε Μποκ, Βόρμερ, Σίμονς, Βάσκες, Ντιέρξ, Ντε Σούτερ. Στον πάγκο έμεινε ο σκόρερ του πρώτου ματς Μπολινγκολί και οι Τόινκενς, Ντε Φάουβ, Βάνακεν, Ισκιέρδο, Ντένσβιλ και Ουλάρ. *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: