Τετάρτη 5 Αυγούστου 2015

Ατρόμητος: «Ευχαριστούμε τους φιλάθλους μας»


Με γοργούς ρυθμούς εξελίχθηκε η προπώληση των εισιτηρίων για τον αγώνα του Ατρόμητου κόντρα στην ΑΪΚ Στοκχόλμης και η «κυανόλευκη» ΠΑΕ εξέδωσε ανακοίνωση θέλοντας να ευχαριστήσει τον κόσμο της ομάδας.

Ατρόμητος: «Ευχαριστούμε τους φιλάθλους μας»
Ανακοίνωση με την οποία ευχαριστεί τον κόσμο της ομάδας για την ανταπόκριση που έδειξε κατά τη σημερινή διαδικασία προπώλησης των εισιτηρίων κόντρα στην ΑΪΚ Στοκχόλμης εξέδωσε η ΠΑΕ Ατρόμητος.

Παράλληλα, στη συγκεκριμένη ενημέρωση οι «κυανόλευκοι» τονίζουν ότι οι θύρες για την αυριανή αναμέτρηση θα ανοίξουν στις 19:00, παρακαλώντας για την έγκαιρη προσέλευση των θεατών.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ Ατρόμητος:

«H ΠΑΕ Ατρόμητος εν όψει του αυριανού αγώνα με την ΑΙΚ Στοκχόλμης ευχαριστεί τους φιλάθλους που ανταποκρίθηκαν με τόσο "ζεστό" τρόπο στην προπώληση των εισιτηρίων.

Το γήπεδο Περιστερίου φιλοξενεί αύριο ένα πολύ μεγάλο παιχνίδι της αγαπημένης μας ομάδας και πρέπει να κυριαρχεί το πάθος για τον Ατρόμητο αλλά και η φίλαθλη ατμόσφαιρα αφού χιλιάδες μάτια εντός κι εκτός των συνόρων θα είναι "πάνω" μας!

Παρακαλούμε τους φιλάθλους μας να προσέλθουν έγκαιρα στο γήπεδο αφενός για να δημιουργηθεί από νωρίς ένα θερμό κλίμα υποστήριξης κι αφετέρου για να διευκολυνθεί η ομαλή ροή εισόδου στο γήπεδο που θα αποτρέψει τις όποιες καθυστερήσεις.

Oι θύρες του γηπέδου θα ανοίξουν στις 19.00.

Είναι απαραίτητο επίσης να επιδείξουμε κόσμια συμπεριφορά σε όλη τη διάρκεια του αγώνα γιατί η ΟΥΕΦΑ είναι ιδιαίτερα αυστηρή σε θέματα ρατσισμού, καπνογόνων, κροτίδων και μηνυμάτων που επισύρουν βαριές ποινές σε κάθε σωματείο.

Όλοι λοιπόν νωρίς στο γήπεδο για να στηρίξουμε την ομάδα μας σε αυτό το μεγάλο ραντεβού με την ιστορία της!».

Δεν υπάρχουν σχόλια: