Τετάρτη 5 Αυγούστου 2015

Ο Ρανιέρι «δούλεψε» για Ολυμπιακό!!

Ο Ολυμπιακός πλησιάζει στην απόκτηση του Εστέμπαν Καμπιάσο κι αν η μεγάλη μεταγραφή ολοκληρωθεί, οι «ερυθρόλευκοι» θα οφείλουν ένα μεγάλο ευχαριστώ στον… Κλαούντιο Ρανιέρι.

Ο Ρανιέρι «δούλεψε» για Ολυμπιακό
Κοντά στην απόκτηση του Εστέμπαν Καμπιάσο βρίσκεται, όπως όλα δείχνουν, ο Ολυμπιακός. Εφόσον επιβεβαιωθούν οι πληροφορίες και ο 35χρονος μέσος υπογράψει, οι «ερυθρόλευκοι» θα πρέπει να ευχαριστούν γι’ αυτό τον Κλαούντιο Ρανιέρι.

Ποιος ο λόγος; Ο Ιταλός προπονητής, πρώην ομοσπονδιακός τεχνικός της Ελλάδας, ανέλαβε τα ηνία της Λέστερ έχοντας ως πρώτη του αποστολή να πείσει τον Αργεντινό άσο να ανανεώσει το συμβόλαιό του.

Ο Καμπιάσο αρνήθηκε να παραμείνει στην ομάδα οι οπαδοί της οποίας τον ανέδειξαν κορυφαίο παίκτη της χρονιάς, καθώς λέγεται πως οι σχέσεις του με τον Ρανιέρι δεν ήταν οι καλύτερες από τη σεζόν 2011/12, όταν συνεργάστηκαν στην Ίντερ. Ο Αργεντινός φέρεται να καταλογίζει στον προπονητή ότι τον αντικατέστησε σε έναν αγώνα το Μάρτιο του 2012, όταν είχε καθίσει στον πάγκο κλαίγοντας, ενώ λέγεται πως δεν του άρεσε και η απόφαση του προπονητή να μην κρατήσει στους «νερατζούρι» τον Τιάγκο Μότα.

inner

inner
*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: