Τετάρτη 5 Αυγούστου 2015

Μουρίνιο: «Εγώ ποτέ δεν αρνήθηκα χειραψία»

Τα πνεύματα ανάμεσα σε Ζοσέ Μουρίνιο και Αρσέν Βενγκέρ δεν ηρεμούν! Ο «special one» αναφέρθηκε στο περιστατικό της Κυριακής όταν ο Αλσατός αδιαφόρησε αντί να του δώσει το χέρι μετά το ματς του Community Shield και τόνισε πως εκείνος, ουδέποτε έχει αρνηθεί χειραψία με αντίπαλο γιατί τουλάχιστον σέβεται το ποδόσφαιρο...
Οι δύο προπονητές έχουν σχέση... τεράστιου μίσους από την ημέρα που πιάστηκαν στα χέρια στο πρώτο παιχνίδι της περασμένης αγωνιστικής περιόδου στο «Στάμφορντ Μπριτζ» και την Κυριακή, συνεχίστηκε η κόντρα τους με την άρνηση του Βενγκέρ να χαιρετήσει τον Πορτογάλο αποχωρώντας από τον αγωνιστικό χώρο του «Γουέμπλεϊ» μετά την απονομή του Community Shield στην Άρσεναλ.
Ο Μουρίνιο, ρωτήθηκε για τον Βενγκέρ εκ νέου και δεν είχε κανένα πρόβλημα να απαντήσει, λέγοντας:
«Υπάρχει διαφορά ανάμεσα στον χαρακτήρα του ανθρώπου και στον χαρακτήρα του προπονητή. Είναι διαφορετικές καταστάσεις και βγαίνει διαφορετικός εαυτός πολλές φορές. Είναι άλλο να είσαι στο δρόμο και άλλο να είσαι στο γήπεδο σε επίσημο παιχνίδι. Εγώ στο γήπεδο ποτέ δεν έχω αρνηθεί χειραψία με άλλον. Από σεβασμό στον σύλλογό μου και το ποδόσφαιρο, πάντοτε δίνω το χέρι μου στον αντίπαλο. Πάντα προσπαθώ να ελέγχω τα συναισθήματα και την ένταση όσον αφορά την επικοινωνία με τον αντίπαλο προπονητή». 
*Πηγή: England365.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: