Τετάρτη 5 Αυγούστου 2015

Ολιμπά: «Η κρίση δημιούργησε προβλήματα»

Στην κατάσταση που επικρατεί στην Ελλάδα και κατά συνέπεια για τους ελληνικούς συλλόγους αναφέρθηκε ο τερματοφύλακας του Πλατανιά, Κέβιν Ολιμπά, μιλώντας στη γαλλική εφημερίδα «Equipe».

Ολιμπά: «Η κρίση δημιούργησε προβλήματα»
 Στον αντίκτυπο που έχει η οικονομία στην Ελλάδα για τη λειτουργία των συλλόγων αναφέρθηκε ο τερματοφύλακας του Πλατανιά, Κέβιν Ολιμπά, μιλώντας στη γαλλική εφημερίδα «Equipe».

«Όλα τα οικονομικά και κυβερνητικά προβλήματα που αντιμετωπίζει η Ελλάδα, έχουν αντίκτυπο στις ομάδες. Τα πράγματα έχουν αλλάξει τελευταία. Εξαιτίας της οικονομικής κρίσης, η κυβέρνηση έχει μπλοκάρει τους πόρους. Αυτό έχει δημιουργήσει πρόβλημα στη λειτουργία των ομάδων και καθυστέρηση πληρωμών. Η Γαλλία δεν είναι συνηθισμένη σε αυτά τα φαινόμενα, είναι πιο προετοιμασμένη. Αλλά οι Έλληνες παραμένουν αξιοπρεπείς. Ζουν σε αυτή τη δύσκολη κατάσταση, αρκετό διάστημα. Η ζωή τους, όμως, παραμένει η ίδια», ανέφερε αρχικά ο 27χρονος πορτιέρο και στη συνέχεια μίλησε για τη νέα σεζόν στους Κρητικούς:

«Οι άνθρωποι του Πλατανιά με εμπιστεύονται. Εμένα ο ρόλος μου είναι να υποδέχομαι τους καινούργιους ποδοσφαιριστές. Η ομάδα δουλεύει καλά». *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: