Τετάρτη 5 Αυγούστου 2015

Προχωράει για Ντίντακ η ΑΕΚ!!

Σε «ναυάγιο» οδηγήθηκε η περίπτωση του Καρίμ Χαφέζ για την ΑΕΚ, με τον Μπράνκο Μιλοβάνοβιτς να ενεργοποιεί άμεσα τη λύση του Ντίντακ Βίλα για το αριστερό άκρο της άμυνας.

Προχωράει για Ντίντακ η ΑΕΚ

Στην «Ένωση» όμως δεν χάνουν καθόλου χρόνου, αφού ο Μπράνκο Μιλοβάνοβιτς να έχει νέα επαφή με τον Ντίντακ Βίλα που ήταν σταντ μπάι για να προχωρήσει άμεσα η μεταγραφή του Ισπανού άσου.

Όσον αφορά τώρα την υπόθεση του Χαφέζ, εκείνο που προκύπτει είναι πως υπήρξε διαφορά σε εκείνα που είχαν συμφωνηθεί ανάμεσα στις εμπλεκόμενες πλευρές για τον μονοετή δανεισμό του Αιγύπτιου αμυντικού.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ενώ είχε συμφωνηθεί συνιδιοκτησία των δικαιωμάτων του διεθνούς άσου, με την ΑΕΚ να επιθυμεί από τώρα να αποκτήσει τον παίκτη και να υπογράψει τριετές συμβόλαιο συνεργασίας.

Από την πλευρά τους, οι Βέλγοι ήθελαν το συμβόλαιό του να είναι για έναν χρόνο, συν δύο χρόνια, χωρίς όμως να είναι απόλυτα σαφές στην οψιόν. Στον «Δικέφαλο» επιχείρησαν να θέσουν επί μηδενικής βάσης της συζητήσεις, αλλά οι άνθρωποι της Λιρς και της Wadi Degla παρουσιάζονται ανένδοτοι.

Παράλληλα, οι εκπρόσωποι της του Σάμι αξίωσαν ξαφνικά 400.000 ευρώ, αν η ΑΕΚ έβγαινε πρώτη στα πλέι οφ της Σούπερ Λίγκας, κάτι που αρνήθηκαν και έτσι προέκυψε διαφορά για άλλον θέμα.
*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: