Τετάρτη 5 Αυγούστου 2015

Ξεκαθαρίζει για Χαφέζ!!

Σήμερα αναμένεται να τελειώσει (θετικά ή αρνητικά) η υπόθεση του Καρίμ Χαφέζ για την ΑΕΚ, την ώρα που αιγυπτιακά μέσα υποστηρίζουν ότι η υπόθεση του 19χρονου μπακ της Λιρς οδηγείται σε «ναυάγιο».

Ξεκαθαρίζει για Χαφέζ
Από τα ξημερώματα της Δευτέρας βρίσκεται στην Αθήνα ο Καρίμ Χαφέζ.

Ο 19χρονος μπακ-χαφ έφτασε στην Ελλάδα μαζί με τον γενικό διευθυντή της Λιρς, έναν υψηλόβαθμο παράγοντα της Wadi Degla και τον πρώτο του προπονητή στις ακαδημίες του συλλόγου από το Κάιρο.

Χθες ο Αιγύπτιος άσος πέρασε τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις, επισκέφθηκε το ΟΑΚΑ, αλλά η μεταγραφή δεν ολοκληρώθηκε. Στην πατρίδα του Χαφέζ υποστηρίζουν ότι η υπόθεση οδηγείται σε «ναυάγιο», αναφέροντας ότι έχει προκύψει πρόβλημα και είναι πιθανό ο διεθνής άσος να επιστρέψει στο Βέλγιο.

«Έδωσα στην ΑΕΚ τα οικονομικά δεδομένα της υπόθεσης. Πιθανότατα οι ενδιάμεσοι δεν ενημέρωσαν σωστά τον πρόεδρο. Δεν είμαι στην Ελλάδα και δεν πρόκειται να έρθω. Ο παίκτης θα φύγει αύριο και θα επιστρέψει στη Λιρς. Αν φύγει από την Αθήνα, δεν θα επιστρέψει ποτέ», δήλωσε στη Live Sport, ο πρόεδρος της του βελγικού συλλόγου και της Wadi Degla, Μάγκετ Σάμι.

Από την πλευρά τους, οι «κιτρινόμαυροι» τονίζουν ότι οι συζητήσεις θα συνεχιστούν την Τετάρτη, ενδεχομένως με την παρουσία του προέδρου της Λιρς, Μαγκέτ Σαμί, στην Αθήνα, προκειμένου να τελειώσει η μεταγραφή και επίσημα.

Αν τελικά δεν προχωρήσει η υπόθεση του Χαφέζ, δεν αποκλείεται η «Ένωση» να επανέλθει για τον Ντιντάκ Βίλα που φέρεται να προτιμάει ο Μπράνκο Μιλοβάνοβιτς σε σχέση με τον νεαρό άσο. *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: