Σάββατο 5 Σεπτεμβρίου 2015

Το πρωτάθλημα του 2010, η διαιτησία κι ο Κατσουράνης!!

Ο Κώστας Νικολακόπουλος αναρωτιέται στο sport-fm.gr τι σχέση μπορεί να έχει το μοναδικό πρωτάθλημα που έχασε ο Ολυμπιακός τα 11 τελευταία χρόνια, με μία δήλωση του Κατσουράνη για τη διαιτησία.

Το πρωτάθλημα του 2010, η διαιτησία κι ο Κατσουράνης
***Διάβασα στο contra συνέντευξη του Κώστα Κατσουράνη, που μεταξύ άλλων μίλησε και για τη διαιτησία στο ελληνικό ποδόσφαιρο.

***Μεταφέρω αυτούσιο το σχετικό απόσπασμα:
-Πιστεύεις ότι στην Ελλάδα οι διαιτητές είναι κατευθυνόμενοι;
Εννοείται. Κανείς διαιτητής δεν μπορεί να με κοροϊδέψει. Μπορώ να τον καταλάβω από χιλιόμετρα, αν έχει έρθει για να κάνει κάτι στο ματς.

-Άρα σου έχει τύχει αυτό...
Πλάκα κάνεις; Άπειρες φορές. Ο ίδιος διαιτητής μας έπαιζε 100% τη μία σεζόν και 200% κόντρα την επόμενη. Ο διαιτητής αυτός είναι Ολυμπιακός ή Παναθηναϊκός; Τίποτα από τα δύο. Ο Θεός του είναι το χρήμα. Υπάρχουν πολλοί τέτοιοι. Είναι και το άλλο. Δεν παίζεις καλά, σε "σφάζει" ο διαιτητής, δεν μπορείς, λέει, να μιλήσεις, επειδή δεν έπαιξες καλά. Γιατί; Και η Γιουνάιτεντ δεν παίζει πολλές φορές καλά, νικά όμως. Δηλαδή στην αδύναμη μέρα μου, να μου δώσεις μία και να με αποτελειώσεις; Είναι επιστήμη η διαιτησία.

***Απλά αν μπορούσα, θα του έκανα μία ερώτηση του παλιού διεθνή άσου, με τη διαδρομή τόσων ετών στην Εθνική ομάδα και σε τόσους μεγάλους του ελληνικού ποδοσφαίρου, άρα ποδοσφαιράνθρωπου, που δικαιούται το σεβασμό και την εκτίμησή μας, με τις όποιες ενστάσεις μπορεί να υπάρχουν.

***Ποια η γνώμη του για τη διαιτησία στο πρωτάθλημα 2009-10, που πήρε ο Παναθηναϊκός, μοναδικό πρωτάθλημα στην καριέρα του Κατσουράνη και μοναδικό που έχει χάσει ο Ολυμπιακός τα 11 τελευταία χρόνια;

***Έχει σχέση εκείνο το πρωτάθλημα με την αίσθηση, βεβαιότητα μάλλον, που έχει για τη διαιτησία, όπως μας την περιέγραψε, με αυτό το «ο ίδιος διαιτητής μας έπαιζε 100% τη μία σεζόν…»;

***Γιατί εγώ δεν ξέρω τι εννοεί κι αναρωτιέμαι. *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: