Σάββατο 5 Σεπτεμβρίου 2015

Ο Φρέντι Μοντέρο «βρυχήθηκε» καλύτερα!!

Χάρη στο γκολ του Φρέντι Μοντέρο στο 86’, η Σπόρτινγκ «έσωσε την παρτίδα» κόντρα στη Νασιονάλ Μαδέιρα, επικρατώντας της αντιπάλου της με 1-0, στο πλαίσιο της πέμπτης αγωνιστικής της Superliga.

Ο Φρέντι Μοντέρο «βρυχήθηκε» καλύτερα
Η Σπόρτινγκ Λισαβόνας νίκησε δύσκολα με 1-0 τη Νασιονάλ Μαδέιρα στο «Ζοσέ Αλβαλάδε», στο πλαίσιο της πέμπτης αγωνιστικής της Superliga και βρέθηκε στην κορυφή της βαθμολογίας μαζί με την Πόρτο και στο +4 από τη δεύτερη θέση και έδειξε πως έχει τις δυνατότητες να διεκδικήσει τον τίτλο από τις δύο παραδοσιακές ομάδες της ιβηρικής χώρας, στο μοναδικό ματς που δε δέχτηκε γκολ τη φετινή σεζόν, «ανεβάζοντας» την ψυχολογία για τη συνέχεια, μετά την τριάρα από τη Λοκομοτίβ Μόσχας στο Europa League την περασμένη Πέμπτη.

Αντίθετα, οι φιλοξενούμενοι έμειναν στη μέση της βαθμολογίας και δεν έχουν προσωρινά στόχους για τη συνέχεια της φετινής περιόδου.

Οι παίκτες του Ζόρζε Ζέσους πίεσαν, χωρίς να δημιουργήσουν τις πολλές και κλασικές ευκαιρίες στην αντίπαλη εστία, παρά την αποβολή ή του Σεκέιρα με δύο κίτρινες κάρτες μέσα σε ένα πεντάλεπτο στο 32’, λόγω των δύο σκληρών μαρκαρισμάτων και χρειάστηκαν οι δύο αλλαγές του Πορτογάλου τεχνικού, ώστε στο 86’ να συνδυαστούν Κάρλος Μανέ και Φρέντι Μοντέρο, πριν ευστοχήσει στο πλασέ ο τελευταίος και δώσει τη νίκη στα «λιοντάρια».


Η σύνθεση της Σπόρτινγκ: Ρουί Πατρίσιο, Εσγκάιο, Πάουλο Ολιβέιρα, Νάλντο, Τζέφερσον, Αντρέ Σίλβα, Γκέλσον Μάρτινς, Ζοάο Μάριο (77’ Αντρέ Μάρτινς), Μπράιαν Ρουίζ (65’ Κάρλος Μανέ), Γκουτιέρεζ (54’ Φρέντι Μοντέρο), Σλιμανί




Αναλυτικά, η πέμπτη αγωνιστική:


Παρασκευή 18/9

Σετούμπαλ-Γκιμαράες 2-2
(14', 66' Ισόκο-2' πεν. Ντουράντο, 73' αυτ. Σεμέδο)

Σάββατο 19/9

Τοντέλα-Εστορίλ 0-1
(78' Μπονατίνι)

Πάσος Φερέιρα-Ρίο Αβε 0-3
(37', 40' Ελντον, 83' Εντιμάρ)

Κυριακή 20/9

Ακαντέμικα-Μποαβίστα 0-2
(1’ Ζε Μάνουελ, 87’ Καρβάλιο)

Ουνιάο Μαδέιρα-Αρούκα 0-0

Πόρτο-Μπενφίκα 1-0
(86’ Αντρέ)

Δευτέρα 21/9

Μπελενένσες-Μορεϊρένσε 2-0
(9' Λεάλ, 24' Ρόζα)

Μπράγκα-Μαρίτιμο 5-1
(7', 35' Στοϊλίκοβιτς, 60' Ράφα Σίλβα, 76' πεν. Αλαν, 89' Φοντέ-39' Ντιέγκο Σόουζα)

Σπόρτινγκ-Νασιονάλ 1-0
(86' Φρέντι Μοντέρο) *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: