Σάββατο 5 Σεπτεμβρίου 2015

Τα βλέμματα στον Εσιέν!!

Φιλικό με τον Πανελευσινιακό στο Κορωπί δίνει σήμερα ο Παναθηναϊκός, λόγω της διακοπής του πρωταθλήματος, και η προσοχή θα είναι στραμμένη στον Μικαέλ Εσιέν που μετράει αντίστροφα για την επάνοδό του.

Τα βλέμματα στον Εσιέν
Τη δυνατότητα να δουλευτούν οι όποιες αδυναμίες υπάρχουν δίνει η διακοπή του πρωταθλήματος στον Παναθηναϊκό.

Υπάρχει όμως και η περίπτωση του Μικαέλ Εσιέν που προέρχεται από τη λεπτή χειρουργική επέμβαση που είχε υποβληθεί για να ξεπεράσει τις ενοχλήσεις που τον ταλαιπωρούσαν στους κοιλιακούς.

Ο Γκανέζος μετράει αντίστροφα για την επάνοδό του και στο σημερινό φιλικό με τον Πανελευσινιακό στο Κορωπί (στις 18:00) αναμένεται να πάρει περισσότερο χρόνο συμμετοχής σε σχέση με τη φιλική αναμέτρηση με το Αιγάλεω.

Στο παιχνίδι με τον σύλλογο των δυτικών προαστίων ο 32χρονος άσος έπαιξε για 65 λεπτά, ενώ σήμερα αναμένεται να αγωνιστεί για περίπου 70 με 80 λεπτά.

Από εκεί και πέρα, ο Εσιέν θα συνεχίσει να κάνει προπονήσεις με την υπόλοιπη ομάδα και θα παίζει στο δίτερμα, με το ντεμπούτο του να γίνεται σε επίσημο παιχνίδι στη Λεωφόρο κόντρα στον Λεβαδειακό ή με τον Πλατανιά στην 5η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας.

Έτσι θα είναι έτοιμος για τα ντέρμπι που θα ακολουθήσουν, και να δώσει επιπλέον λύσεις στον Γιάννη Αναστασίου για τη μεσαία γραμμή της ομάδας. Εκτός από τον Αφρικανό άσο, ο Έλληνας τεχνικός θα έχει τη δυνατότητα να τσεκάρει και την ετοιμότητα του Ράσμους Τελάντερ.
*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: